Sisustus / Interior decoration

Keittiö / Kitchen
 
Keittiössä meillä on ruokapöydän tilalla iso saareke. Sivutasojen pinnat ovat amerikan pähkinää, saareke mustaa graniittia. Keittiö Topi Keittiöiltä. Saareke toimii meidän perheessä paremmin kuin ruokapöytä. Lasku- ja työskentelytilaa ei ole koskaan liikaa. Saarekkeen ääressä syödään aamupalat ja arkisin, jolloin emme aina ole yhtäaikaa ruokapöydän ääressä. Viikonloppuisin ruoka katetaan ja nautitaan isossa ruokapöydässä. Keittiömme on kirjaimellisesti talomme sydämessä, johon johtaa kaikki ovet ja josta lähtee oviaukkoja joka suuntaan. Ehjää seinätilaa seinäkaapeille ei jää joten saareke on myös tuiki tarpeellinen säilytyksen kannalta. Saarekkeessamme on molemmin puolin 60cm syvät laatikot. Toisella puolella on lisäksi astianpesukone sekä toinen roska-astia. Vesipisteitä meillä on kaksi kappaletta keittiössä. Olemme huomanneet sen todella toimivaksi koska meillä riittää kokkeja ja leipureita.
  
 

 
Leivinuuni.
Leivinuuni on muurattu perinteisesti tiilistä alusta loppuun. Lämmönvaraajana on kivimursketta ja paljon! Muurarimme toteutti uuni/takkakompleksin suunnitelmieni pohjalta. Siitä tuli juuri sellainen kuin halusimme. Kun uunin lämmittää, se antaa lämpöä vielä kahden päivän päästä!

  
Olohuone / Living room
 
Leivinuunin toisella puolella olohuoneen puolella on kiertoilmatakka. Takka on italialaisen Piazzettan mallistosta. Todella tehokas ja nopea lämmönlähde.
Takkaluukku liukuu ylös nostamalla.
Seinän olen itse koristellut koristekivillä, vielä olisi miehellä työnalla mantteli takan ympärille...
 
 
 
Rakennusaikana suunnittelin olohuoneen ja kirjaston väliseen seinään upotetun hyllyn pikkutavaroille. Isäntä oikoi ja osti valmiin hyllyn. Hylly oli helppo upottaa rakentamisen yhteydessä, jätimme kolon väliseinään valmiiksi.

 
Olen ottanut tosi huonosti kuvia olohuoneesta. Tässä muutama kuva juhlien aikaan otettuna.
 
 
 
Kirjasto / Library
 


 
 
Kodinhoitohuone / Laundry roomLasikuisti / Veranda


 
 
Makuuhuoneet / Bedrooms
 
Neiti 1
  
Neiti 2
 


 
 
Neiti 3
 


Vanhempien makuuhuone / Master bedroom
 


 
Makuuhuoneemme on kaksiosainen, makuuhuoneen jatkona on ns. pukeutumishuone.
 

 

 
Yläkerran aula
 


 
 
 

WC
 


 


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihana koti :)
  Huomasin kauniit värit makuuhuoneen seinässä ja yläkerran aulan seinässä. Muistatko maalien värikoodit?
  T:Sari verka(a)verka.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari!
   Anteeksi että vastaus on kestänyt, olen ollut niin kiireinen. Kaunis kiitos sinulle kommentistasi. Yläkerran aulan värikoodi on: NCS S 1005-Y4OR. Makuuhuoneen päätyseinän väri on: Tikkurilan Symphony K480 C/3. Toivottavasti löytyy vielä noita. :)

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!