19. tammikuuta 2016

Tallinna - Telliskivi
 
Rotermann
 
Telliskivi
 
Telliskivi
 
Heti uuden vuoden jälkeen pyörähdimme Tallinnassa päivän reissulla.
Olen käynyt Tallinnassa edellisen kerran vuonna 2005 joten aikaa on totisesti vierähtänyt 10 vuotta!
 
En ole ennen käynyt Tallinnan joulutorilla mutta nytpä tuli sekin koettua. Tosin itselle jäi hiukan valju olo, samoja tuotteita useassa puodissa.
 
Ilahduttavasti Tallinna oli muuten saanut uusia kivoja ostos- ja ravintola -alueita (mm. Rotermann) ja teinit etenkin nauttivat liikkeiden kirjosta.
 
Kuulin juuri ennen joulua eräältä tallinnalaiselta henkilöltä uudesta käsityö ja design-alueesta Telliskivestä. Kuulemma tallinnalaiset itse suosivat aluetta ja sen urbaaneja ravintoloita ja liikkeitä.
Kerroin asiasta ystäväperheemme äidille ja heti syntyi päätös tutustua tuohon alueeseen.
 
Valitettavasti aika oli kortilla ja selvisimme vasta iltapäivästä Telliskiven alueelle. Menimme sinne kävellen, vanhasta kaupungista oli useampi kilometri sinne.
Ehdimme tutustua vain yhteen rakennukseen, jossa oli vintage-liikkeitä, ihana sisustusliike ja käsityö & askarteluliikkeitä. Mukaan lähti leimasimia ja neideille vintage koruja. Sitten oli jo aika palata satamaan...
 
Telliskivi jätti positiivisen mielikuvan ja sinne palataan todellakin ajan kanssa eikä vasta kymmenen vuoden päästä! Suosittelen tutustumaan alueeseen!
 
Telliskiveen voit tutustua mm. täältä ja täältä.
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Kiva aina kun saa uusia paikkoja joissa kannattaa käydä ja muutenkin kivoja kuvia. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tervetuloa lukijaksi! Postaustahti on ollut viimeisen reilun vuoden ajan vähän heikonlainen mutta kyllä täältä aina välillä kuuluu.. Tulenpa tutustumaan blogiisi! <3

      Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!