6. joulukuuta 2015

Joulumyyjäiset


 
Huhheijaa, joulumyyjäiset ovat tältä vuodelta ohi!
Viikko on mennytkin toipuessa, enempi vähempi.
 
Kylätalon laittoon (puotien rakentelu, somistelu ja tavaroiden laitto) menikin kaksi päivää, kaksi päivää pidimme myyjäisiä ja toisen päivän iltana purku ja siivous.
 
Kaikille tyttärillemme sattui koeviikko juuri myyjäisviikolle ja heti maanantaillekin kaikilla vaativat kokeet joten ei mennyt ihan kuin Strömsössä kokeisiin valmistautuminen...
Hienosti ja urheasti neidit jaksoivat, etenkin kuin nuo leivonnaiset joutuu tekemään vasta tuossa myyjäisten alla, viimeisenä iltana suurin osa. Vanhimmasta tyttärestä on kehkeytynyt oikea organisaattori ja työmyyrä, joka sitten nuorempia ohjeistaa ja patistaa. Keskimmäisestä on muotoutunut piparinkoristelu -mestari ja suosiolla hänen haltuunsa jää koristelu. Nuorimmainen onkin sitten oikea DIY askartelija, joka painelee aina silloin tällöin tuonne autotallin puolelle, tuunaa itselleen ja muille koristeita ja sisustuselementtejä, poraa, kuumaliimaa, maaleja ja kankaita käyttäen... Eli jokaiselle on löytynyt oma lokero!
 
 
Tuotteita jäi ylikin, joten olen tyttärien kanssa menossa Kuopion Joulumaan joulumökkiin su 13.12.
Tervetuloa katsomaan mitä meiltä löytyy!!
 
OIKEIN HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE SUOMALAISILLE!
ON HIENOA OLLA SUOMALAINEN JA ITSENÄINEN!
Kiitos sotien sankarit!
 
 


1 kommentti:

  1. Onpas siellä paljon kaikkea ihanaa tarjolla ollut! Harmi, kun en ole Kuopiossa ensi viikonloppuna. Olisin ehdottomasti tullut katselemaan ja ostostelemaan :).

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!