22. kesäkuuta 2015

Juhannuksen herkut









 
Juhannuksen vietimme kotosalla herkutellen vieraidemme kanssa.
Olen varmaan monta kertaa kirjoittanut Glorian Ruoka&viini -lehdestä, joka minulle on tullut jo yli 10 vuotta. Monen monta hyvää reseptiä olemme bonganneet ja löytäneet mutta tämän kesän viimeisin numero on kyllä yliveto!
Kolmena päivänä peräkkäin kokkasin eri reseptejä ja uusia suosikkeja löytyi roppakaupalla!
Juhannusaatoksi kokkailtiin mm. italialaisia hampurilaisia (parmesaani sämpylöillä... nam!), koivunlehdillä savustettua lohta, avokado-salaattia, rucola-pesto perunoita ja raparperi tiramisua. Kaikki oli suussa sulavan herkullisia ja tulemme tekemään niitä useammin tänä kesänä.
 
Jos kyseinen lehti ei ole hyllyssänne, suosittelen hankkimaan sellaisen. Reseptejä nimittäin riittää koko kesäksi! (Tämä ei ole maksettu mainos... vaan periaatteella "anna hyvän kiertää")
 


2 kommenttia:

  1. Ihan vesi herahti kielelle kun täällä töissä eväsleivän äärellä postaustasi lueskelen ;)

    VastaaPoista
  2. Nam, mitä herkkukuvia! Minäkin liputan saman lehden puolesta, meillekin on vuosia tullut. Reseptit ovat mielenkiintoisia ja niitä on kokeiltu monet kerrat. Ja ne lehdet ovat ensimmäisenä selailussa juhlien lähestyessä :). Sitten nettiin vasta.

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!