19. toukokuuta 2015

Toukokuun touhuja


 
 

 
Niin se vaan on toukokuukin hurahtanut aivan kuin huomaamatta. Koko kuukauden on odottanut että milloinkahan se kevät alkaa ja tulisi lämpimiä, touhukkaita kevätpäiviä. Niin vaan on saanut odotella!
Tuntuu että tässä kuussa aurinko on antanut odotuttaa itseään oikein kunnolla.
 
Viikonloppuna saimme vieraita ja esikoinen päätti kokeilla pavlovaa. Herkullinen ja maistuvahan siitä tuli ja annettiin lupa tehdä toistekin... :)
 
Äitienpäivä-viikonloppuna meillä oli pienet pihamyyjäiset kevään kunniaksi. Rakentelimme talkoolla jämäpuusta kojut, jotka sitten jokainen myyjä sai itselleen.
Kuppikakkukahvilassa koettiin välillä tiukkojakin hetkiä kun sadekuuroja iski iltapäivällä kohdille. Välillä satoi rakeitakin!
Seuraavana päivänä oli äitienpäivä, jolloin aurinko helli kunnolla.
 
Lopuksi vielä kuva yrttiruukusta joka vietiin kuopuksen opettajalle kiitoksena vuodesta. Siitä tuli ihan kiva kierrätys-istutus, vanhaan kakkuvuokaan vanhoilla haarukoilla.
 
Mukavaa loppuviikkoa! Loppukuu onkin melkoista menoa, kevätjuhlia, ysien tansseja ja muuta sellaista tiedossa!
 

 


4 kommenttia:

 1. Siellähän on ollut paljon ihanuuksia myynnissä. Yrttiruukku onkin todella kiva idea myös kesän viemiseksi kyläillessä. Mukavaa toukokuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kesää myös sinulle. Yrttiruukku on tosi hyvä vieminen, luulisi saajan ilahtuvan. :)

   Poista
 2. Hei!
  Voiko noita vanhoista aterimista tehtyjä koruja ostaa mistä Kuopiossa, kun en päässyt myyjäisiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiossakin on varmasti useita tekijöitä noihin vanhoihin aterimista tehtyihin koruihin, en tiedä missä niitä on vakituisesti tarjolla. Esim. Pikku Pietarin torikujalla voisi kuvitella jotain olevan. Jos laitat minulle sähköpostia niin voin antaa suoria yhteystietoja ainakin parille henkilölle jos haluat suoraan kysyä: piiasdreams(at)gmail.com

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!