30. maaliskuuta 2015

Pääsiäinen tekee tuloaan

  
Viikonloppuna kaivelin pääsiäiskoristeita esille kun tajusin että pääsiäinen on ensi viikonloppuna. Virpojia kävi reippaaseen tahtiin ja hetken jo pelkäsin että munat loppuvat kesken...
 
Löysin taannoin kirpputorilta ihanat vanhat punnukset jotka löysivät paikan köyhänhopeisten kynttilänjalkojen luota, ainakin toistaiseksi.
 
Viikonloppuna käväisin nuorimman neidin ja naapurin kanssa Jyväskylässä kädentaitomessuilla. Messut olivat pieni pettymys edelliskertaan verrattuna. Kuopuskin lähti mukaan ostamaan washi-teippejä ja koristepaperia eikä tarjontaa pahemmin ollut.
Kävimme kuitenkin Toivolan vanhassa pihassa jossa oli pääsiäismarkkinat. Paikka oli uusi tuttavuus ja mukava paikka pistäytyä.
 
Illalla kotiin tultua odotti hieman herkkuja...
Teimme uusimman Glorian ruoka & viini lehden ohjeen mukaan uunissa tehtävän Banana Split uunijäätelön, todella herkullista!
Jokirapuja ja tartar-soossia proseccon kera...
 


 
Rauhaisaa laskeutumista pääsiäiseen!
 

8 kommenttia:

 1. Nyt täytyy sanoa, että on kyllä kauniita koristeita <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja tyylikkäät koristeet! Nuo munat on kyllä niin ihanat. Harmi, että messut olivat pettymys. Mutta mitkä herkut! Meillä samainen lehti on yksi harvoista tilatuista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 Joo, ehkäpä syksyllä suunnataan taas Seinäjoelle messuille, ne ovat olleet hyvät aina! Tuo Glorian ruoka & viini on tullut meillekin kestotilauksena yli 10 vuotta. On vaan niin hyvä lehti kaiken kaikkiaan.

   Poista
 3. Aiiii, että mitä herkkuja, juuri meikäläisen makuun, NAM! ;)
  Mukavaa pääsiäisen odotusta teille kaikille!
  - Kylli-

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ❤️Ihanat herkut kauniilla kattauksella :) Tervetuloa vastavierailulle ❤️Mukavaa pääsiäisen odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! <3 Pitääpä käydä vierailulla...

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!