8. maaliskuuta 2015

Lomaton loma  
Mennyt viikko oli lasten talvilomaviikko ja kuulemma tylsin loma ikinä. Itselläni ei ollut lomaa koska aloitin työt uudessa paikassa vuoden alussa ja perhekin pysytteli kotosalla. Esikoisella oli terveystiedon pänttäystä kirjoituksia varten.
Ilmatkin ovat olleet todella surkeat koko viikon ajan, plussalla, vettä ja loskaa. Aurinko ei ole näyttäytynyt koko viikon aikana kertaakaan!
Viime viikonloppuna kävimme ulkoilemassa koko perheen voimin, laskettelemassa Tahkolla. Laskettelupäivän päätteeksi nautittiin herkkuja, suklaassa dipattuja mansikoita, Välimeren goudaa, hedelmiä yms.
Eilen oli vuorossa talven ensimmäinen pilkkireissu läheiselle järvelle. Paistelimme makkaraa laavulla jonka nimi on "Siunattu hulluus". Kirjailija "Aapeli" on aikoinaan viettänyt kesiä kyseisessä pienessä saaressa, josta juontaa nimikin.
 
Viikko meni nopsaan ja toivottavasti ensi vuonna pääsee itsekin talvilomailemaan... Kyllä tämä aika mälsää oli itsellekin. :)
 
Käsitöiden osalta on alkuvuosi ollut vanhojen pukua lukuun ottamatta todella kuollutta. Jospa saataisiin aurinkoa niin tulisi virtaa meikäläiseenkin.
 
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
 
 


2 kommenttia:

  1. Aah, niin taivaalliset herkut teillä esillä!! Tsemppiä uuteen viikkoon, toivottavasti saat lomailtua jossain vaiheessa edes vähän..

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!