18. tammikuuta 2015

Puuhastelua

 

 

 
Täällä on vuosi aloitettu "pikku" puuhastelun merkeissä.
Esikoisen vanhojen päivä koittaa ja päädyimme siihen että mamma ompelee mekon päivään. Olen kuullut kuinka kavereilla on revennyt puvut jo päivän aikana, tilatessa tullut väärän värisiä ja kokoisia ja niitä on sitten pienennetty ym. Siksi en suostunut tilaamaan pukua netistä (eurooppalaisilta sivuilta ja toimitus Kiinasta). Sen verran käsityöylpeys nosti päätään... :)
 
Yläosa tulee hopeanharmaasta dupion-silkistä ja alaosa satiini/organza yhdistelmästä. Mustaa pitsiä ja pitsikuvioita lisäksi. Sopiva meidän "hevarin" habitukseen.
 
Kengät olikin sitten toinen juttu... Pitkään keskusteltiin ja tutkailtiin ja neiti piti melkoisen esitelmän kenkien "fysiologiasta"... Koko ajan taisi olla mielessä Minna Parikan Raquel -kengät mutta osasi puheen johtaa oikein. :) Pitkin hampain suostuimme niihin lopulta, tosin ei ne ihan ilmaiseksi neidille tulleet... Neiti joutui osallistumaan itsekin: maksamaan 1/3 kengistä ja toimittamaan "yhdyskuntapalvelua" kodissa 40 tunnin verran. Lisäksi samoilla kengillä mennään sitten ylppärit joskus! (Mamma katsoo sivusta kun lapsella on hienot kengät... :P )
Kaverit olivat kauhistelleet ehtoja mutta neiti oli sanonut että mitäpä ei tyttö hienojen kenkien eteen tekisi...
Kun kengät sitten tulivat postissa, ihanassa pinkissä paketissa, sieltä kuoriutui kaunis pahvilaatikko jossa luki päällä Minna Parikka. Lisäksi kortti ja viesti ostajalle (tässä tapauksessa minä). Harmi vaan etten itse saa niistä nauttia... Kun laatikko avattiin sieltä kuoriutui kauniit, laadukkaat ja ihanan tuntuista nahkaa olevat kengät. Teki mieli ottaa kengät käsiin, tuoksuttaa ja napata kainaloon ja sanoa että nämä on minulle, sen verran ihanilta vaikuttivat. Koko ei vaan mätsää ja niinpä ojensin kengät neidille... nyyh!
Kuulemma ovat täydellisen tuntuiset jaloissakin ja parit tanssitreenit on jo vedetty joten ostos tuntui olevan onnistunut. Kiitos Minna Parikka!
 
 
Nyt sitten päivän puhdetyöt... mekon ompelua!
Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Yhdyskuntapalvelua..hahahhhhaa!!! En ole tajunnutkaan, että kotityöt voisi juniorille myydä tuollakin nimellä ;)
  Ihanaiset kengät ja mukavaa, kun pääsitte asiassa sopuun ja tyttö hyvät ja kestävät kengät. Tokihan se vanhojen päivä on jaloille aikamoinen koetus...
  Onnea äidille ompelusten pariin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hyvin toimii termi... :) onnea tarvitaan ompeluihinkin...

   Poista
 2. Nuo kengät ovat vaan niiin kauniit! Ei ihme, että tyttösi niitä toivoi. Toivottavasti puku tulee sitten tänne bloginkin puolelle esille, siitä tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne oikeat namut... kelpais kyllä äidillekin... Enköhän sitten kuvia laita jahka valmiiksi saadaan. Tahtoo vaan arki-illat olla lyhyitä joten jää viikonloppuihin työskentely.

   Poista
 3. Kyllä kelpaisi tädillekin Parikan kengät....Aikas upeet !!!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!