27. joulukuuta 2014

Joulun tunnelmat


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 
Joulu tuli tutulla vauhdilla ja poiskin meni samalla vauhdilla. (Tosin virallisestihan joulusta voi nauttia loppiaiseen saakka...)
 
Tämä syksy on ollut jotain ihan epätodellista, kaksi päivää ennen joulua esikoisen kanssa juttelimme että eipä ole ollenkaan sellainen tunne että joulu on kahden päivän päästä. Lasten kohdalla tunnelmaa latisti varmasti se että vielä 23.12. piti raahautua kouluun, kirkkoihin ja todistusten hakuihin. Heille ei jäänyt yhtään "henkäisy-päivää" ennen joulua. Meillä vanhemmilla on ollut tajuttoman työllistävä vuosi, mieskin on tehnyt töitä niska limassa... Tahtoo olla niin että kenellä töitä on, niitä sitten riittää. En vaan tiedä kuinka pitkään tällaisella menolla ihmiset jaksavat...
 
Onneksi tuli joulu ja loma, itsellänikin sitä on nyt loppiaiseen saakka. Nyt nautitaan täysin rinnoin kiireettömistä aamuista ja himmaillaan yöpaidassa puoleen päivään saakka. ;)
 
Aatonaattona teimme esikoisen kanssa pieniä herkkujoululahjoja, Amaretto-kakkuja. Löysin Joensuun reissulta ihania mustavalkoisia pieniä kakkuvuokia ja niihin sitten teimme kakut ja pakkasimme nauhojen kera.
 
Tämän vuoden joulukuusi löytyi omalta tontilta, 7 vuotta sitten istuttelin pienen pieniä pihtakuusen taimia pihalle ja nyt pääsin ensimmäisen harventamaan joulukuuseksi. Mieskin innostui sen verran että ensi kesänä kuulemma istutetaan lisää kuusia...
 
Perinteiset kinkut ja jouluruoat leivinuunissa ja valoja & kukkia. Siinä meidän jouluntuojat! Joulukorteista valokuvakortit olen jo vuosia viritellyt takkaseinälle kaikkien ihasteltavaksi.
 
Ulkonakin on ihanan jouluista ja kävin kävelyllä kameran kanssa. Aivan ihanat koristelut puiden oksilla lumesta! Kuusimetsää katsellessa tuli mieleen lapsena piirretyt kuuset lumitaakkoineen... Huvimajan ikkunoita koristaa kauniit kuurankukkaset, voiko kauniimpaa ollakaan?
 
Oikein hyvää loppuvuotta teille kaikille!
(Tämän syksyn syklin mukaisesti en saanut joulutoivotuksia tänne... en ehtinyt...)
 
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Niin kaunista, lepposata vuojen viimmestä viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lovviisa! Samoin sinulle sinne! <3

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!