19. lokakuuta 2014

Puutarhurin parhaat


 
Tällä viikolla meillä oli syysloma ja viikko hurahti nopsaan syksyn rästitöitä tehdessä ja paikkojen talviteloille laitossa.
Siivosin huvimajan talvea varten kuntoon sekä laittelimme kalusteita suojaan. Autotallissakin piti siivota että siellä mahtuisi edes joskus jotain puuhastelemaan. Työhuoneeni oli kevään ja kesän aikana saanut "täytettä" kiitettävästi ja sielläkin piti hiukan siivoilla...
 
Kiireinen syksy on pakannut kotitöitä ja kulunut "työviikko" oli kyllä paikallaan. :)
 
Ihastuin syksyllä Marimekon "Puutarhurin parhaat" kankaaseen (violettiin) ja ostin sitä pienen palan. Ompelin siitä tyynyn sohvalle ja jämäpaloista tein pussukoita.
 
Sisustusrintamalla onkin ollut hiljaista kun tuntuu että kaikki aika menee arjen pyörittämiseen.
 
Lisäksi syksy on tuonut pakollista tulevaisuuden suunnittelua, nykyinen työni loppuu vuoden vaihteessa ja töitäkin täytyisi löytää... Tämä ei koske ainoastaan minua vaan lähes kaikkia työntekijöitämme. Toimintamme siirtyy uudelle ylläpitäjälle ja tehtävämme siirtyvät sen mukana.
Paljon siis isoja asioita on tähän syksyyn mahtunut.
 
 
Lapsukaiset suunnittelivat tällä viikolla joulumyyjäisten tuotteita ja kokeilivat uusia ideoita. Keksileimasimella syntyi tällaista jälkeä:
 

 
Huomenna taas paluu arkeen ja kouluun & töihin!
Energistä viikkoa kaikille!
 

7 kommenttia:

 1. Olipa ihana kangas. En ole itse ehtinyt käymään Marimekon kaupassa pitkään aikaan :( Pitäiskin piipahtaa siellä :)
  Noi keksit on niin herkullisen näköisiä :P Mulla on kans noita keksileimasimia, mutta ne ole vielä löytänyt sellaista ohjetta, etteikö kuva leviäsi pikkasen eli jos teillä on ohje noihin kekseihin, niin otan sen mielelläni vastaan ;)
  Eikö olekkin ihana tunne kunnon siivouksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli myöskin siirtolapuutarha -kangas violetin sävyisenä... Nam! Laitanpa vaikka ohjetta tulemaan sinulle. Nuo tuntuivat toimivan ihan jees. Hyviäkin taisivat olla kun hävisivät alta aikayksikön... Kyllä, siivous tekee niin hyvän mielen! :) Ihqua talven odotusta teille!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aika herkullisen näköisiähän noista taisi tulla... :)

   Poista
 3. Oivoi, sellaisia työmurheita sielläkin..täälläkin yt:t käynnissä :(
  Pää pystyyn kuitenkin, sulle on varmasti tiedossa jotain äärimmäisen mielenkiintoista. Mites ne tuunailukurssit, joita oot pitänyt., sä olisit kyllä ihan omiasi sellaisena askartelu- ja tuunailualan yrittäjänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, on tämä aikaa... Kiitos paljon tsemppauksesta, sitä tarvitaan! <3 Tsemppiä myös sinne!

   Poista
 4. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!