29. heinäkuuta 2014

Rippijuhlat
Viime sunnuntaina vietimme rippijuhlia.
Keskimmäinen tytär sai "naimaluvan" ja sukulaisia & ystäviä saapui juhlimaan.

Touhua riitti paljon ennen juhlia ja neljän tunnin yöunilla mentiin juhliin.

Teimme Kinuskikissan ohjeilla kukkakoristeen kakun päälle. Sokerimassa värjättiin mekon väriseksi. Neiti halusi muutenkin lempivärinsä turkoosin teemaväriksi juhliin.
Macaron-leivoksia taas väsättiin onnistuneesti ja vähemmän onnistuneesti...

Tuulihatut täytettiin myös Kinuskikissan täyteohjeella.
Pöydän kukka-asetelman väsäsin edellisenä iltana neidin toiveiden mukaisesti. Tosin hänen toivomiaan valkoisia värililjoja emme löytäneet joten jouduimme tekemään gladioluksesta ja ruususta.

Kummitäti kävi aamulla tekemässä kampauksen, siitä tuli kaunis!
Itsetekemillä jutuilla mentiin pitkälti nämä juhlat. :)

Itse päivä oli todella kuuma, kirkossa oli 40,3 astetta lämmintä (suntio oli katsonut) ja yksi konfirmoitava pyörtyikin kesken siunaamisen. Meidänkin pihassa tarkeni totisesti ja vieraat pakenivat etupihan puolelle pääoven rappusille istumaan.

Kaiken kaikkiaan kaunis ja ikimuistoinen päivä talletettavaksi elämän helminauhaan.
Kiitos kaikille mukana olleille!


12 kommenttia:

 1. Jopas onkin kaikki niin sommaa...Nämä niitä juttuja joita kaiholla muistellaan. Paljon työtä vaan niin ihanata kun kaikki on valmiina ja vieraat saapuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lovviisa! <3 Sanopa muuta, paljon työtä tosiaan ja sitten kun juhlat on aika hurahtaa kun siivillä. Johtuen vielä myöhäisestä konfirmaatiosta ilta meni niin äkkiä. Mutta silti niin ikimuistoista!

   Poista
 2. Onnea rippilapselle <3 Kaunista teillä kaikki !! Olimmeko samoissa rippijuhlissa kun sielläkin pyörtyi yksi tyttö ja hirveän kuuma? ( Klo 14 Jynkän kirkossa ??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Kyllä olimme samoissa juhlissa! :) Harmitti ihan tytön puolesta, varmasti tukala olo.

   Poista
 3. Kaunis neiti ja ihanasti laitetut hiukset ♥
  Laita nyt heti nuo macarons ohjeet tännepäin, sillä mä en ole saanut vielä yksiäkään onnistumaan :( Kinuskikissalla on muutenkin tosi hyviä ohjeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! <3 Laitanpa Macarons-ohjeen piakkoin tulemaan...

   Poista
 4. Upeat juhlakoristeet ja herkut! Ja niin kaunis neitonen. Helteet ovat kyllä juhlia ajatellen sekä hyvä että huono, ulkona voi helposti oleilla, mutta kyllähän siinä hikoaa hurjan paljon vaikkei mitään tekisi. Onnea neidille!

  VastaaPoista
 5. Kivat juhlat, herkulliset tarjottavat ja kauniit kuvat! Minä olen ihan ahistua kovilla helteillä ja tämä hieman viileämpi ilma on ollut itsellleni oikein toivottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo kyllä meinasi itselläkin tuska tulla juhlia järjestäessä kun aamusta iltaan oli niin tuskaisan kuumaa. Nyt on parempi!

   Poista
 6. Kiva oli katsella kuvia, sillä meillä onpojan rippijuhlat ylihuomenna. Ja kuuma ilma sen kuin jatkuu...Onnea ja siunausta teidän kauniille rippilapselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita ja samoin teille sinne! <3 Oikein mukavaa elokuuta!

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!