5. toukokuuta 2014

Kurjien kelien kortit

Toivottavasti ei tullut ihan yhtä kurjia kortteja mitä on kelit olleet... ;)
 
 
Täällä oli viikonloppuna niin koleaa ja lauantainakin sateli sitä sun tätä, niinpä kaivoin askartelutarvikkeet esille ja aloitin korttien askartelun.
Keväällä on tulossa paljon juhlia ja etenkin ylppäri-juhlijoita on tulossa enempi vähempi joten kävin väsäilemään kortteja juhliin.
 
 
Kierrätysmateriaaleja yritin näissäkin osaksi käyttää.
Jos vastaani kävelee jotain kartonkista poisheitettävää niin meikäläinen niitä yleensä pelastaa siellä ja täällä. Lisäksi tapetin jämät, vanhat kirjat sekä nauhat lahjoista ja muista kelpaa myöskin.
Näissä oli kierrätysmateriaaleina kirjoja ja tapettia, myös osa nauhoista. Lahjapapereitakin otan talteen ja käytän.
 
***
 
Vappu vietettiin Hyvinkäällä lapsen kummien luona ja mukavaa oli jälleen kerran. Naurettua tuli monen vuoden edestä, jospa olisi tullut hieman ikää lisää...
 
Pois tullessa pysähdyttiin Lahdessa Kärkkäisellä ja meikäläinen oli ällikällä lyöty (ja olisittepa nähneet tyttöjen ilmeet leivontaosastolla...)
Olenhan minä blogeissa lukenut että yhtä sun toista on Kärkkäiseltä löytynyt, mutta ei minulla ollut hajuakaan minkälainen kauppa se on. Näillä leveyksillä Kärkkäisiä ei tunnu olevan niinpä sinne ei ole eksynyt aikaisemmin.
Leivonta-osaston Wilton- tuotteet, Candy meltsit ja muut olivat saada tytöillä sukat pyörimään jaloissa... Yhtä sun toista tarttui mukaan. Samoin askarteluosaston valikoima yllätti. Hinta oli myös positiivinen yllätys. Ehkäpä noista innostuneena tuli noita korttejakin askarreltua.
 
 
 
Jos täällä lukijoissa on samanlaisia pullossa kasvaneita Kärkkäisen suhteen niin suosittelen poikkeamaan!
Lisäksi Hyvinkäältä tarttui mukaan muffinssivuokia ja pillejä. Meillä alkaa tyttöjen kanssa olla vain askartelu-, leivonta- ja käsityökauppoja joissa pyöritään... (tosin kyllä neideillä on himo vaate- ja tanssitarvikeliikkeisiinkin... eihän he neitejä muuten olisi!)
 
***
 
Ensi viikonloppuna taas tanssin kevätnäytöksiä Musiikkikeskuksella joissa tytöt tanssimassa, tänään tyttäriä pyydettiin esiintymään Kuopion Satamatorin Helatorstain tapahtumaan ja musiikkia miksailtu Show tanssin SM-kisoihin joten menoa taas piisaa tanssin saralla. Kevät(kin) on kiireistä aikaa...
 
Taksikuski mami lähteekin tästä hakemaan tyttäriä harkoista. Bussikyytien puute tänne "mualle" ainoa miinus...
 
Mukavaa ja energistä viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mainiot kortit teit, tuo taide on minulle ihan hepreaa :) Onnea tytöille kevään tansseihin ja äidille kyyteihin..jokos vanhin kohta kortin saa? Se vähän helpottaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, höpsis... siitä vaan askartelemaan! :) Reilun vuoden päästä vasta kortti mahd. häämöttää, joten vielä tässä saa kuskailla. Kerrotaan tytöille terkut! <3

   Poista
 2. Kauniita kortteja, kierrätysmateriaaleista askartelu antaa kyllä luovuudelle tilaa. Pidän näiden korttien värimaailmasta paljon. Kärkkäisellä ei tosiaan ole tullut käytyä, jospa sitä sattuisi joskus sen suunnalla käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miustakin tuo kierrättäminen on kivaa ja luovaa. Kärkkäisellä kannattaa ehdottomasti poiketa!

   Poista
 3. Tosi kauniita kortteja! <3
  Kaikki mitä voi hyödyntää askartelussa, yritetään täälläkin kerätä talteen. ;)

  Mukavaa tiistain jatkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emppu! Joo, itsekin aina mietin miten voisi jätekuormaa pienentää... tosin isäntä sanoi että meidän autotallissa alkaa olla oma kaatopaikka, heh. On ollut vähän kiireistä eikä ole ehtinyt tuunailemaan...

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!