2. huhtikuuta 2014

Kevät päivityksiä


 
Viime päivinä keväinen aurinko on paistanut mukavasti, kylmää on silti ollut.
Viikonloppuna keskimmäinen neitonen leipoi keväisiä sitruunamuffinsseja. Näistä mammakin tykkäsi kun eivät olleet liian makeita!
Kovin nopsaan muffinssit katosivat, siskoni pistäytyi kolmen tyttären kanssa joten kun kuusi jälkikasvu-neitoa pääsi muffinssien kimppuun niin eipä siinä paljon jäänyt leftovereita.
 
 
Keväistä päivitystä on tapahtunut hiukan kodinkin saralla...
Saimme viikonloppuna kauan haaveilemamme kirjahyllyn (eihän sitä olla odotettu kun kohta kuusi vuotta...) ja se käynnisti mielenkiintoisen ketjureaktion...
 

 
Meille on vuosien aikana kertynyt melkoinen kirjakollaasi, joka on ollut tämän kuusi vuotta varastossa pahvilaatikoissa ja minun työhuoneessa.
Kun kävimme laittamaan kirjoja paikoilleen niin huomasimme että tarvitsemmekin lisäsäilytystilaa lasitavaralle...
 

 
Tässä konkurssissa ei auttanut kun mennä Ikeaan ja ostaa ensimmäinen järkevän kokoinen ja -lainen lipasto/senkki lasitavaralle.
 
Sen lisäksi yläkerran senkki joutui sisällön päivitykseen ja pari päivää täällä risteili epämääräisiä tavaroita siellä täällä. Olin lauantai-iltana niin poikki kaikesta pyyhkimisestä, kantamisesta ja latomisesta että oksat pois! Isäntä vielä keljuili että minkäs ketjureaktion tämä laukaisi...
 
Esikoinen huomioi että meikäläiselle on kertynyt aikamoinen harraste-/sisustuskirja kollaasi, voisin kuulemma kirjaston perustaa...
Aikamoinen "joulu" tämä oli muutenkin. Kaukana kaappien, laatikoiden kätköissä olleet CD-levyt ja kirjat tulivat esille ja jälkikasvukin on innolla tutustunut mamman ja isukin kollaaseihin. Aika monta kertaa kuului: "Siis onks meillä tällainenkin levy? Siis ootteko te kuunnellut tällaistakin musiikkia??!" Jep, mamma ja pappa osaa yllättää... ;)
Vielä jäi kirjoja ja etenkin valokuva-albumeita varastoon jonkin verran, kirjahylly taitaa saada joskus lisäosia...
 
Vielä tuo ruokapöytä tuoleineen pistää silmään, jospa sekin saataisiin jossain vaiheessa "päivitettyä"... Hiljaa hyvää tulee... (Niinkö?)
 
 
5 kommenttia:

 1. Muffinsit vaikuttavat todella herkuilta! Olen sitä mieltä, että hiljaa hyvää tulee :). Meillä on odotettu 7 vuotta vitriiniä ja sohvapöytää, ja taidetaan joutua toiset samanmoiset odottamaan, kun ei ole vieläkään sitä oikeaa vastaantullut. Kirjahylly ja lasitavaran lipasto näyttävät kauniille. Onhan se mukava saada kaikki kirjat yms. saataville.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna! Joopa joo, kyllä tässä odottamisen aikana ehtii jo mielipidekin vaihtua... Nyt ottaisin ihan eri ruokapöydän tuolit mitkä olisin kuusi vuotta sitten ottanut... Pitäisiköhän odottaa "kierros" läpi että mielipide kiertyy taas joskus noihin nykyisiin kirsikkapuisiin... heh!

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköisiä muffinseja, oikein sopivia pääsiäisajan herkkuja.. Nam.. slurps :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvännäköisiä muffinsseja, noitahan voiskin tehdä Alexin synttäreille :)
  Mulla on kans tuolla toisessa päässä yks "aarrekaappi", en edes muista mitä kaikkea siellä on. Pitäisköhän räjäyttää se ja alkaa muistelemaan nuoruutta.... :)

  VastaaPoista
 5. Voi, kun olis tyttöjä, jotka kans tekaisis tuosta noin vaan muffinseja ja muita herkkuja... mut ku on vaan noita poikia ;) Niitähän kiinnostaa vaan mopot ja tietokoneet :) Ei kait se auta valittaa, ku ite vaan tehdä herkkuja pääsiäispöytään.... :) Terkkuja tytöille - hyvän näköisiä muffinseja :D

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!