17. helmikuuta 2014

Talviriemuja

 
Eilen satoi isoilla hiutaleilla lunta. Oli pakko napata kuva maisemasta!
 
Lauantaina meillä oli retkipäivä...
 
 
Pakattiin ahkiot ja kelkat täyteen ja lähdettiin läheiselle lammelle. Mieheni sai joululahjaksi ahkion, jonka siskoni mies oli hänelle itse tehnyt. Käymme joka talvi järven jäällä pilkki-/eväsretkillä ja niinpä ahkiolle on varmasti käyttöä!
 
 
Perillä luistimet jalkaan...
 
 
... pelaamaan jääpalloa! Täytyy sanoa että kylläpä oli vauhdikasta, onneksi ei sattunut pahempia vahinkoja... En muista milloin olisin viimeksi pelannut luistimilla ja kyllä nyt muna meni kanaa nopeammin... :)
 
 
Naapurin isäntä oli käynyt viikolla tekemässä meille istuimet...
 
 
Illan lopuksi nautittiin nuotiokahveista, makkaroista, lämpimistä leivistä sekä ystävien seurasta nuotiotulen ääressä! Tavallaan ystävänpäivän viettoa päivän jäljessä... Näitä hetkiä on kiva muistella vanhana!
 
***
 
Tämä viikko taas tanssin täyteinen... huomenna Talvikamari esitykset Musiikkikeskuksella, jossa tytöt tanssimassa Pähkinänsärkijä -baletin Kiinalaista tanssia. Lauantaina Kiteellä tanssin Moves-tapahtuma, jossa kaikki kolme tyttöä katselmuksessa mukana.
Ei ehdi sammaloitua... :)
 


6 kommenttia:

 1. KA-DE täällä ei ole lunta ollenkaan, nauttikaa. Meillä on nyt hiihtoloma ja vettä sataa.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ei ole kivaa... Kyllä hiihtolomalla pitäisi olla LUNTA! Outo talvi kaikin puolin. Täälläkään ei ole vielä päässyt tekemään latuja, metsässä on liian vähän lunta. Toivotaan että ilmat muuttuu ja sinnekin tulee lunta! Mukavaa hiihtolomaa siitä huolimatta!

   Poista
 2. Ilosta tiistaiaamua kammarista ! Tässäpä sitä oikiata riemullista menoa, nuotiomakkarat vielä kruunaa kaiken ! Oivat pallit :)

  VastaaPoista
 3. Upeaa yhdessäoloa perheen kanssa, noista hetkistä jää lapsille ihania muistoja! Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania viikonlopun tunnelmia! Lunta on onneksi edes vähän, mutta harmittaa kyllä ettei metsässä voi hiihtää.

  VastaaPoista
 5. Täällä toinen kade!
  Mä olen haaveillut retkestä meren jäälle (kun se tuossa vieressä on), mutta se on ihan sula rannasta :( Koko talvena en ole päässyt, kun se ei missään vaiheessa jäätynyt. Mökilläkin käytiin ja laiturin vierusta oli jo sillon sellanen, onkohan tässä sulaa... :/ Lapset sai joululahjaksi luistimet ja lumikelkkoja, mutta eipä niitä ole päässyt kokeilemaan. Luistelemassa ehdittiin käymään muutama kerta, ja nyt terä menee jään läpi. Tämä talvi ei ole ollenkaan kiva :(

  Tuo teidän retki kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta! Tuollaista rekeäkin olen monta kertaa pitänyt kaupassa kädessä, ja luulenpa että ensi kerralla (jos niitä vielä on) niin se jää käteeni ;)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!