6. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäiset

Askartelut takana...

Askartelun aiheena jouluaskartelut... mikäs muukaan, heh!
 
Miulla tahtoo olla ihan tapana että aloitan vuoden jouluaskarteluilla. Jotenkin luontaista kun joulu on vielä tuoreessa muistissa ja tarvikkeet lähellä...
 

 
Nyt tein pakettikortteja ensi vuoden joululahjoihin. Käytin hyväksi vanhoja lahjapapereita ja muita tarvikkeita. (Jep, kierrättäjänä otan aina kaiken hyödyllisen talteen lahjoista, kangasnauhat, siistit paperit, narut ja nyörit.)
 

 
Muutenkaan en raaskinut vielä kuusta pistää pellolle kun on vielä niin hyvässä "iskussa", ei karise eikä kuivu. Nautitaan nyt koko rahan edestä kun joulun alus meni muussa hössäkässä... Ensi viikon loppuna meinaan meidän joulun kerätä laatikkoon.
 
Ulkona on tajuttoman pimeää kun lunta ei ole ollut, tänään satoi pienen lumipeitteen, toivottavasti saadaan vielä lisääkin.
 
***
 
Uusi vuosi vaihtui perinteisesti ja rakettejakin paukuteltiin.
 
 
Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille, vierailijoille ja ystäville!
 
 


15 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinne:) Toivottavasti löydät askartelusi ensi jouluna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... ja toivottavasti muistan että olen ylipäätään tehnyt tällaisia... :)

   Poista
 2. Kyllähän sitä sanotaan, että "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi"! Eli kai tässä vielä on armonaikaa ensi maanantaihin! :D Meilläkin kuusi vielä komistaa pirtissä - ei ravista oikeastaan yhtään neulasia niin nyt kyllä saa vielä olla hetken <3 Kauniita kortteja oletkin askarrellut. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ja onnea teidän perheelle! Olen ollut niin kiireinen koko syksyn/talven että en ole ehtinyt pahemmin täällä pyöriä. Huomasin että teillä oli ristiäiset ja isot onnittelut perheenlisäyksestä! <3 Oikein hyvää vuotta teidänkin perheelle!

   Poista
 3. Kiva idea jatkaa jouluaskarteluja :) Minulla on vähän ongelmana se, kun kauheasti tekisi mieli askarrella, mutta en tiedä, mitä tekisin, kun ei pääsiäisjuttuja ihan vielä viitsisi tehdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että miulla on enemmän aikaa näin tehdä niitä jouluaskarteluja kuin joulun alla... heh!

   Poista
 4. Tuohan onkin mainio tapa! Ja hienoja tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää alkanutta vuotta! <3

   Poista
  2. Heitin sinua sisustusaiheisella haasteella..kurkkaa Korukoppaan :)

   Poista
 5. Oletko erilaisilla leimasimilla leimannut kuvioita noihin ensimmäisiin pakettikortteihin?
  Mistä noita leimasimia kannattaa hankkia, ovat kuitenkin aika hintavia?
  Tosi hienoja pakettikortteja! :)

  Iloa alkaneelle vuodellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emppu! Kyllä olen, leimasimilla tehtyjä. Olen hommannut leimasimia eri paikoista. Nettikaupoista lähinnä esim. cchobby ja slöjd detaljer -paikoista olen hommannut jonkin verran. Niiltä löytyy nettikauppa. Lisäksi esim. Quriosa nettikaupassa on kivoja jouluaiheisia leimasimia. Varmasti löytyy paljon paikkoja mistä hommata!

   Poista
 6. Upeat pakettikortit! Itselläkin on monet kerrat ollut mielessä, josko askartelisi jo joulun jälkeen seuraavaksi jouluksi valmiiksi. Kuitenkin on jäänyt tekemättä. Meillä joulu kerättiin viikonloppuna pois, joskus olen jättänyt minäkin Nuutinpäivään, varsinkin jos on jäänyt koristeiden laittaminen viime tippaan. Joulun tunnelmasta haluaa nauttia mahdollisimman pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Huomenna alkaa meillä joulun pois kerääminen. Mutta askarteluja voi vielä jatkaa... heh!

   Poista
 7. Mulla on sama tapa :) Alesta haen tarvikkeita (iahn niinkuin niitä ei olisi kaapit täynnä) ja teen seuraavaksi jouluksi jotain pientä kivaa :)
  Ihania lahjakorttej! Greengateä sä olet ainakin saanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä toinen "säästäjä"! :) Minä hamstraan lahjojakin joulun jälkeen seuraavaan jouluun... Itse Greengatea en saanut, mutta lahjoissa oli paperia... ;)

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!