22. tammikuuta 2014

Tammikuun touhuja

 
Tammikuu on hurahtanut taas melkoisella vauhdilla.
Eipä ole paljon ehtinyt puuhastella käsitöiden eikä muunkaan parissa.
 
Pieniä duunailuja olen kotona tehnyt. Joululahjaksi saatu jättilyhty nakottaa nyt lasikuistilla, laitoin siihen valot sisään. Oikein mukavasti ottaa vastaan kotiin tullessa.
 
 
Jouluruusu ja joulukukaksi saatu mehitähti on vielä täydessä iskussa. Tykkäävät lasikuistin valoisuudesta ja hieman viileämmästä ilmasta.
 
 
Eteiseen tilasin Ellokselta uuden maton, tuli maksamaan vain 25€!
 
Talven iloksi (lue: isännän syntymäpäivän kunniaksi) ostin hieman kukkia kotiin. Keittiöön ihan yksinkertainen kallankukka, valkoinen mikäs muukaan...
 
 
Olohuoneeseen tilasin uudet verhot, piti olla lämmin harmaa sävy... minusta nuo on enemmän savenruskeat. Ei sen puoleen, tuokin sävy sopii mutta kevättä kohti olisi voinut olla vaaleammat. Ompelenpa itse uudet keväämmällä...
 
Tässä muuten samalla tätä meidän olkkarin järjestelyä (joku joskus kysyi kuinka olemme sisustaneet sen, oli itse katsomassa samaa Kannustalojen mallia). Näinhän se, toisessa päässä ruokapöytä ja toisessa sohva, nojatuoli, pöytä ja piano.
 
Miulla tulee tuo ruokapöytä tuoleineen jo kurkusta ulos! En kestä tuota väriä mutta kun emme ole vielä saaneet uutta pöytää (ts. isäntä ei ole vielä tehnyt) ja tuolejakaan ei ole lähdetty tuunaamaan / uusimaan ennen kuin saadaan pöytä. Tulevia projekteja myös siinä siis!
 

 
Napsakkaa pakkasta pitänyt (nyt sitä sitten saatiin) ja ihanaan kuuraan on peittynyt pihalla kaikki
 

 
Kuinka teillä on talvi lähtenyt käyntiin? Joko kaipaatte hiihtelemään? Meillä isäntä kovasti odottaa lisälunta niin saisi ladut tehtyä...
 


5 kommenttia:

 1. Tuo kuura on kyllä tavattoman kaunista:) Mutta minä en ole koskaan ollut kova talvi-ihminen, joten odotan jo kevättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä tykkään talvesta, paljon kivoja urheilulajeja, puhumattakaan pulkkamäestä... Entisenä laskettelijana talvea aina odotti, heti kesän perään. Kesä on kuitenkin siitä ihana että on valoisaa ja (suht)lämmintä. :)

   Poista
 2. Pakkashuuruinen maisema on ihan parhautta! Lunta olisi minulle ihan tarpeen, mukavaa kun kurakelit loppuivat ja koirantassut pysyvät puhtaina.
  Valoisaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Matto näyttää kivalle, sopii muuhun tyyliisi täydellisesti! Ihania tunnelmia teiltä. Teillä näyttää olevan samantyylinen valaisin ruokailupöydän päällä kuin meilläkin. Taitaa sinulla tosin olla se aidompi versio, mistä haaveilin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei ole aidompi... :) Minä olen niin vaihtelunhaluinen etten ole raaskinut sijoittaa sellaisia summia valaisimeen jonka sitten jossain vaiheessa heivaan pois... Lampuissa ainakin miulle sopii halvemmat versiot, huonekaluissa taasen voisinkin ottaa aitoja jos vaan olisi niihin varaa... Olisi aika ihqu saada Eamesin DSW tuolit ruokapöytään (mutta kun tulevaisuuden pöytään on tarkoitus saada 10 istumapaikkaa joten ihan halvaksi se lysti ei tulisi...) Kyllä Louis Ghost -tuolitkin kelpaisi... Päätynen kolmanteen vaihtoehtoon, että ruokapöydän ympärillä on 10 erilaista käytettyä tuolia... :)

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!