24. joulukuuta 2013

Joulu saa tulla!

Nyt on laatikot tehty, piirakat tehty ja piparit paistettu, joulu saa tulla!
 
Eilinen karjalanpiirakoiden teko meni mönkään kun tonttu-apureiden puuro oli liian löysää... Leivinuuni oli lämmitetty 300 -asteeseen...
Tänä aamuna uusi lämmitys ja uusi puuro, nyt on piirakat tehty ja mökissä lämpöä +26 astetta. Kyllä tarkenee ja shortsit voi etsiä... ;)
 
 
 
Naapurissa oli keraamikko -muotoilijan joulumyynti ja ostin häneltä keraamisia enkelin siipiä joulukuuseen, oikein kauniita!
Kesällä Roomasta lähti mukaan itseni näköinen joulukoriste... ompelupuolia ja nappeja...
Lauantaina kävimme taas jouluretkellä Joensuussa ja Sarustiikasta lähti mukaan kauniisti paketoituja joululahjoja... Sarustiikan vierailu oli kohokohta, siinä pikku kaupassa tulee aina lämmin ja hyvä mieli! Oikein Hyvää Joulua Sarustiikan väelle ja nähdään taas ensi vuoden puolella! <3

 
Tein pieniä joulukukka -asetelmia kotiin hyasinteista, valkoisista tietenkin!
Tässä jo pari joululahjaa jota saimme, nuorimmaisen kummeilta iso lyhty ja naapureilta ihana, kekseliäs jouluinen lahjapaketti. Todella kiva idea nuo valot lahjassa!

 
Tänä iltana on taas odotettu että saadaan joulukinkku uuniin ja mikäpä odotellessa kun kuunneltu Johanna Kurkelan uusinta joululevyä... toisilta naapureilta tuli ihana jouluinen mehitähti!

 
Katoin ruokapöydän taas valmiiksi huomista varten. Tänä vuonna mennään Marimekon Valkolumimarja -liinalla, Sarustiikasta mukaan lähteneellä havuköynnöksellä (tekohavua mutta niin aidon näköistä!) sekä Sarustiikasta lähteneellä helmikoristeella. Lisäksi valkoisia amarylliksiä ja ruokailijoille sävyyn sopivalla  Marianne karkalla... :)

 
Tältä näyttää meidän joulupöytä vm. 2013. Melko samalla linjalla mennään kuin ennenkin, sävyt vaan ovat omaan mieleeni... Ja kinkku lähti lopulta uuniin... Pyysin miestä ostamaan n. 10 kg:n kinkun kun tulee vieraitakin syömään... isäntä kantoi kotiin 12,5 kg kinkun... että meillä tiedetään mitä syödään... Vieraiden parasta varata tyhjä masu mukaan!
 
***
 
Huomenna rosollin teko ja sitten laskeutuminen jouluun....
 
Tunnelmallista Joulua!


11 kommenttia:

 1. Onpas oikein ihana kattaus teillä. Ihanaa joulua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Joulua Johannalle ja perheelle! <3

   Poista
 2. Kaunista tunnelmaa teillä! Leppoisaa ja rauhaisaa Joulua!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hyvän Joulun toivotus myös Sarpulle! <3

   Poista
 4. Iloista, rentoa, mukavaa joulua sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja tunnelmallista Joulua myös Memmille ja perheelle! <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Marika, Oikein Hyvää Joulua myös teidän perheelle! <3

   Poista
 6. Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!