24. marraskuuta 2013

Vajaa viikko myyjäisiin

Helöy!
 
Viimeinen viikko (ennen myyjäisiä) lähtee käyntiin.
 
EI uskoisi jos näkisitte valmiit tuotokseni...
Juuri perheen kanssa mietittiin miten kesken meidän valmistelut ovat...
Ilmeisesti aikaisempina vuosina meillä on ollut pieni pakko toimia aikaisemmin kun olemme joutuneet luovuttamaan autotallimme viimeistään viikkoa ennen myyjäisiä.
Nyt takaraivossa on koko ajan ollut tieto että tänä vuonna autotallissa voi nikkaroida ja askarrella myyjäisiin saakka joten ollaan otettu liian rennosti... ;)
 
 
Koti on mullin mallin kun pariin viimeiseen viikkoon ei olla ehditty siivota. Kaiken normaalin arkirumban päälle (tytöillä harkat neljänä arki-iltana) on yritetty valmistaa jotain myyjäisiin. Tosin arki-iltoina on illat tahtoneet mennä "hummailuun", mitään valmista ei olla saatu aikaiseksi.
 
Menimme vielä hurjat otattamaan tytöille influenssa-rokotteet juuri nyt ja neidit ovat olleet enemmän vähemmän kipeitä. Nuorin oli kunnon kuumeessa tämän viikonlopun ja meni pianokonserttikin sivu suun. Sekös harmitti ja itketti kuopusta...
 
 
Tämmöisiä lyhtyjä tein aiemmin syksyllä. Käytin niissä huurremaalia, jonka kiinnitin vielä uunissa.
 


 
Kaikkea mielenkiintoista on tulossa muiltakin, voitte käydä kurkkaamassa muidenkin tuotoksia
 
Tytöt ovat leiponeet mm. kanelibiscotteja sekä amerikkalaisia karpalo-valkosuklaa keksiä:
 

 
Marssijärjestys on että kaksi vanhinta etsivät reseptejä, vanhin tekee taikinat ja leipoo muuten ja nuorimmat koristelevat.
 
Lisäksi ovat tehneet muita herkkuja, keksitikkareista vaahtistikkareihin sekä tällä viikolla vuorossa kakkutikkarit ja muffinssit.
 
Tällaista hektistä meille tällä hetkellä, toivottavasti joulukuussa joutaa paremmin päivittelemään tapahtumia!
 
Mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa kaikille!
Uudet lukijat tahdon toivottaa tervetulleeksi blogiini.
 9 kommenttia:

 1. Voi harmi, teillä on tullut rokotteista kuumeet. Ja kiirettä tuntuu pitävän, toivottavasti saatte kaiken valmiiksi myyjäisiin. Nämä huurteiset kynttilälyhdyt on ihanat. Tsemppiä rutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä myyjäisiin ja valmisteluihin, saatte varmasti kaikkia ihania juttuja taas aikaiseksi <3

  VastaaPoista
 3. Millonkas ne myyjäiset olikaan? Pitänee pistäytyä tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
 4. Hei Piia... Pitkästä aikaa :) Muistin täs yht,äkkiä kans teidän myyjäiset... Luulin, että ne oli jo, mutta ei näköjään... Kiirettä pitää -tiedän sen :) Meidän kylän joulunavaus ja myyjäiset olivat jo eilen. Tosin seuraavat myyjäiset ovatkin 6. päivä Vaasassa, joten ei täällä kiire ole hellittänyt. Ja sitten ,kun on tuo Lahjapuotikin, johon koko ajan jotain värkkäillään :) Mut eihän tätä tekis, ellei tää hauskaa olisi. Tsemppiä sinne teille - muistakaa levätäkin välillä.... Ja nauttikaa joulun odotuksen tunnelmasta :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lyhtyjä!!
  Miten sä "paistoit" ne, vai oliko sulla käytössä ihan sellanen keramiikka uuni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ihan uunissa. Muistaakseni 175 astetta ja 45 min. Riippuu tietysti aineesta millä tekee...

   Poista
 6. Kiitos paljon teille kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista! En ole millään ehtinyt tänne räpeltämään mitään mutta jokainen kommenttinne lämmittää mieltä! <3 Ihanaista joulun odotusta teille kaikille! <3 <3

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!