1. lokakuuta 2013

Kuulumisia

 
Heissan!
 
Sormileikkauksesta on nyt reilu viikko ja pikkuhiljaa sormea pitää alkaa käyttämään / kokeilemaan. Leikkaus meni ok, lopputuloksesta ei voi vielä sanoa mitään. Itseasiassa sormi on ollut kipeämpi sen jälkeen kun iso paketti lähti kädestä kuin heti leikkauksen jälkeen. Jospa tämä tästä vielä paremmaksi muuttuisi.
 
***
 
Viime viikolla sain viestejä että olin tullut vastaan lehden sivuilla...
Kesällä minuun otettiin yhteyttä Unelmien Talo&Koti -lehdestä ja pyydettiin heidän ystäväkirjaan mukaan. Niinpä uusimmassa lehdessä onkin minun ystäväkirja osuus. (Otsikko ei ole oma kirjoittamani... ;P )
Aika hauska idea, olen itsekin bongaillut uusia blogeja tuota kautta. Itselläni ei ole nykyisin hirveästi aikaa olla netissä joten moni kiva blogi jää huomioimatta. Ilahduttavasti on tullut tuttuja blogeja muutenkin vastaan etenkin Unelmien Talo&Koti -lehdessä, kiva lukea juttuja kun on jo jotain tuttua taustalla. :)
(Tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan oma huomioni. :) )
 
 
Puolentoista viikon aikana on tullut luettua paljon, kuunneltua tanssi-biisejä tytöille, katsottua elokuvia ja vaan "höntsäilty", joka on minulle välillä tosi vaikeaa. Aina pitäisi olla jotain tekemässä, en oikein osaa olla tekemättömänä... Joku luonnevika sekin! ;)
 
Oikein hyvää alkanutta lokakuuta kaikille kävijöille!
 
 

10 kommenttia:

 1. Minäkin blongasin sinut heti lehdestä :) Kiva juttu oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, aika hauska juttu tuo ystäväkirja.

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinulle. Pitääpäs lukaista ystäväkirjoituksesi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana oli nähdä kotisi lehdessä :) tunnistin ensin kotisi, vasta sitten muuten! Tsemppiä sormen kypsyttelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, se on kyllä hauska juttu miten kodit jää mieleen... minäkin aina noista jutuista tunnistan kodit ja sitten huomaan että niin, tämähän olikin "tuttu" bloggaaja. :)

   Poista
 4. Löysin blogiisi googletettuani käpyjen kuivatuksesta ;) ja niin paljon kaikkea ihanaa täältä löytyi että jäin Lukijaksesi. :)
  Hei onnittelut Unelmien Talo & Koti-lehden esittelystä! :) Minulle tuli pitkään kyseinen lehti, mutta kesän alussa lopetin hetkeksi. Nyt voisi ottaa jonkun erän tarjouksella, sen verran kiva ja mielenkiintoinen lehti on.

  Toipumista Sinulle ja kauniita syyspäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emppu ja tervetuloa lukijaksi! Mukavaa että löysit tänne. Joo, olen itsekin miettinyt tuon lehden tilaamista. Toistaiseksi tulee siskolleni joten voin lukea sen häneltä.

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!