20. maaliskuuta 2013

Kevään odotusta

 
Totta se on, kevät tulee ainakin kun kalenteria katsoo. Ensi sunnuntaina on palmusunnuntai ja siitä vajaa viikko niin on pääsiäinen. Pajunkissoja ei vielä kauheasti näy, pakkaset ovat huijanneet niitä hyvin.
 
Jotain pääsiäistä olen jo laittanut jo kotiin, mutta tosiaan, ei kyllä tunnu vielä pääsiäiseltä.
 
***
 
Hirveitä energioita ei ole löytynyt vieläkään, jospa ne joskus löytyy...
 
Jotain pientä kevätaskartelua olen puuhannut. Ostin hiihtolomalla sellaisen uuden leivontalehden jonka mukana tuli pari perhosmuottia. Niistä ja vanhoista kirjoista innostuneena askartelin tällaisia koristeita:
 
 
Yhden perhosen tein tauluksikin:
 
 
 
***
 
Käytiin muuten perheen kanssa katsomassa Les Miserables -elokuva. Oli tooooodella hyvä! Kaikki, jopa mies tykkäsi siitä. Ostin samalla soundtrackin ja sitä on vingutettu oikein urakalla. Aivan mieletön levy ja hienoa siinä on että lauluosuudet on nauhoitettu elokuvaa tehdessä, ei siis studiossa "kliinisissä olosuhteissa".
 
Siskolleni tein syntymäpäivälahjaksi pari tyynynpäällistä hänen toiveiden mukaisesti:
 
 
Siinäpä kaikki mitä täällä on saatu aikaiseksi.
 
***
Ensi viikolla on tyttöjen tanssikoulun kevätnäytös musiikkikeskuksella kahtena iltana. Sen vuoksi neideillä (kaikilla kolmella) tällä viikolla joka ilta harjoitukset klo 17-20 ja ensi viikollakin alkuviikosta. Viikonloppuna neidit ovatkin Oulussa Arktiset Askeleet -tanssikatselmuksessa ryhmänsä esityksellä ja tanssikoulu oli lähettänyt myös keskimmäisen itse tekemän soolon, joka pääsi sinne myös. Voitte uskoa että neidit ovat illalla väsyneitä ja uni tulee. Nuorimmaiselle etenkin tällaiset harkat ovat ihan uutta... :)
 
Kevätnäytös "Keinulauta" -teemalla ja siitä tarkemmin täällä jos olet Kuopion alueelta ja kiinnostunut tulla katsomaan lasten ja nuorten tanssia.
 
***
 
Mukavaa kevään odotusta kaikille! <3


10 kommenttia:

 1. Hihii, arvasin, että teilläpäin valmistaudutaan pääsiäiseen, vaikka itse vähättelet :) Mukavaa pääsiäisen odotusta taitavalla Piialle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pakkohan sitä on huijata itseä uskomaan että on kevät. Usko tai älä, tää fiilis tulee siitä että en ole ollut "normaali", siis energiatasoltani. Olen ehkä melko ehtiväinen (näin tuttavat sanoisivat) normaalisti, joten tämä olotila on nyt kaikkea muuta kuin normaali. Ollaan tällä kyllä saatu monet naurut ystävien kanssa... :) Oikein ihanaa kevään odotusta sinne! <3

   Poista
 2. Todella ihana tyynynpäällinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Minä tykkään niin kovasti tuosta pellavasta että tulee tehtyä lähinnä pellavaisia tyynynpäällisiä.

   Poista
 3. minä tykkäsin noista perhosista, kiva kesän tuulahdus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kun väkertämään niitä! :D Mukavaa pikku puuhastelua.

   Poista
 4. Voikun kauniita perhosia!!
  Meillä kävi Eveliinan kanssa tuuri joulukuussa kun oltiin Lontoossa. Silloin oli tuon elokuvan ensi-ilta ja me satuttiin vahingossa sinne aukiolle, missä nuo näyttelijätkin oli eli muutama julkkiskin bongattiin ja kuviakin saatiin :)

  Mua niin vieläkin harmittaa kun tyttöjen tanssiharrastus jäi:( Ehkä parin vuoden päästä menen jo katsomaan sitten Emilian esityksiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mia! Teillähän on ollut aivan mahtava tuuri!! Olisipa ollut hauska olla mukana! Tuo on sellainen once in a lifetime-tilanne. Jospa sieltä nuoremmista tosiaan ponnistaa uusia tanssijoita. Meilläkin nuorimmainen on nyt ensimmäistä vuotta tanssikoulussa ja on ihan kympillä mukana! Uutta intoa tullut sillekin neidille. On noita kiva käydä seuraamassa. Tänä vuonna tuntuu että kaikki vapaa-aika onkin mennyt kuskatessa tyttöjä kun täältä meiltä ei kulje busseja illalla. Mutta kyllähän tuo kannattaa! Mukavaa viikonloppua teidän orkesterille!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäisiä perhosaskarteluja - ja tosi kauniit tyynyt.
  Mukavaa, että teillä tytöt ovat vielä innokkaita tanssin harrastajia. Meillä ikävä kyllä se ilo taitaa nyt loppua, kun molemmat pojat pistävät tanssikengät naulaan :/ Se että nuorimmainen lopettaa, oli jo tiedossa, mutta että vanhempikin... On todella sääli, että näin käy - olisin tahtonut edes hänen jatkavan... Mut näin nyt on ja elämä jatkuu - ilman tanssia vaan. Hyvä harrastus se on ollut ja yli 10 vuotta mekin niissä kuvioissa ollaan pyöritty. Ja kyllä iso merkitys on tanssilla siihen, mitä ja minkälaisia nuo meidän nuoret miehet nyt ovat... Ja mikä tietää, kun koulut ja armejat ja muut saadaan "alta pois", niin voihan se tanssisali vielä vetää puoleensa... I hope so!
  Hyvää kevään odotusta sinulle ja koko perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa kivasta kommentista! Kyllähän nuo lopettamiset aina ovat hiukan haikeita asioita. Samalta tuntui kun tytöillä loppui voimisteluharrastus, mutta nyt taasen tanssi on tuonut paljon uutta iloa perheeseen ja intoa tytöille. Eli kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. Kyllähän tuollainen harrastus on hyvä pohja jatkoakin ajatellen, sieltä se saattaa joskus taas nousta pinnalle. Mukavaa kevättä!

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!