7. tammikuuta 2013

RosoisuuttaPuukasa kantautuu pikku hiljaa sisälle... näin sanoisi isäntä!

Hänelle oli jo järkytys että kannoin "jätelavasta" tehdyn pöydän kirjastohuoneeseemme. Nyt sitten kannoin myös tuollaisen enkkulippu-taulun, jollaisia tein pari joulumyyjäisiimme. Pienestä "jätelavasta" sekin... 
Sanokaa nyt ihmeessä että hyvä on ja sopii että voin näyttää miehelleni että saavat jäädä. :D 


Kun tälle rosoiselle linjalle on lähdetty niin eikö sovikin tämä tarjotinkin hyvin tähän kuosiin?
Tarjotin on Anna Pylsyn suunnittelemaa kuosia "Hirteen", tai ainakin sillä nimellä se oli silloin kun hän sen suunnitteli. Työskentelen muotoiluoppilaitoksessa ja tähän designiin ihastuin kovasti kun hän tämän opiskeluaikoinaan suunnitteli. Anna on jo valmistunut ja taitaa tällä hetkellä pitää Helsingissä Lande-puotia. Äitinsä Anu Pylsy on myös tekstiilisuunnittelija ja heillä on ihan omat designit ja tuotemerkit. Kannattaa tutustua noihin jos ei ole vielä vastaan kävellyt. Mutta tämä design oli minun mieleen muotokieleltään ja väreiltään. Kun tehty meille!

***

Kävimme uuden vuoden aikoihin  Tahkolla laskettelemassa ja arvatkaa mitä tarttui pizzeriasta mukaan...?


Ihanat tähtimukit! Vaikuttivat emalimukeilta, mutta silti myös keraamisilta. Kolahtavat kyllä kuten emalimukit mutta pinta on kuitenkin kuten posliinimukeissa. Pohjassa oli Home Art -tarra. Ihanan isot, isännän ja emännän mukit. Hauskinta oli että Väinö-pizzeria oli laajentunut viime talvesta ja pizzerian kylkeen oli tullut pieni puoti jossa oli pientä sisutustavaraa. Siellä oli myös ihania tuoleja jäivät kyllä vielä odottamaan... :D


Tällä hetkellä mukit roikkuvat Muumi-mukien rinnalla.


***

Hyvää joulun jälkeistä elämää kaikille!
 Meillä on kuusi vielä sisällä, ei ole karissut vielä nimeksikään. Tuossa pihtakuusessa on se etu että ei tuoksu ja todella vähän kariseekaan. Viime vuonnakin pidimme kuusta viikon yli loppiaisen sisällä. 8 kommenttia:

 1. On tositosi hyvännäköinen pöytä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Just tätä kaipailin... pitää pyytää mies koneen ääreen... :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää niin pöytä kuin taulukin:)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä mies saa muuttaa mielensä ;) Ihkut, varsinkin tuo taulu <3

  Meillä siivotaan joulu pois aina loppiaisena. Se tarkoittaa, että suurimmat tontut ja joulukuusi lähtee, ikkunavalot pidän yleensä tammikuun loppuun. Vaan eipäs tänä vuonna.... Laitoin kuusta pois ja yks kaks huomasin, että kaikki valot oli jo pyödällä eli se siitä meidän joulusta :( Kauemmankin pitäisin, mutta tien vieret on täällä monesti jo uuden vuoden jälkeen täynnä kuusia (jotka kerätään sitten kokkoon)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, täältä näitä voimasanoja ja lauseita sitten tulee! :D Muistan kun mekin vielä tuolla taajama-alueella asuimme niin kuusihan piti lyödä pellolle juuri tuon takia. Nyt kun täällä "hajiksella" elellään niin kuusi viedään tasan silloin kun pariskunnalle sopii. Ja voidaan itse poltella milloin halutaan... :D Mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Tuonnäköistä taulua jo myyjäisissä ihailinkin :)

  VastaaPoista
 5. Haa! Ihana pöytä, voihan hitsi kun ei meille mahdu, haluaisin tuollaisen :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!