10. joulukuuta 2012

Tunnelmia myyjäisistä


Tässä vielä tunnelmia viikko sitten olleista myyjäisistämme. Puoteja ja fiiliksiä. Kuvat omiani. Saimme myöskin kuvia freelancer -kuvaajalta, joka ajeli kylttien perässä myyjäisiimme. Niistä paloja myöhemmin...


Hyvää Joulun odotusta kaikille teille!


7 kommenttia:

 1. Vau, mitä ihania juttuja teillä onkaan ollut myyjäisissä :) Siis jospa olisin päässyt mukaan - huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivoja tuotteita oli. On aina tosi kiva itse nähdä mitä kivaa muut myyjät ovat saaneet aikaiseksi. Vielä sinäkin olisit mahtunut mukaan... :)

   Poista
 2. Ihania juttuja teillä ollut myynnissä. Minä niin tahtoisin joskus piipahtaa teidän myyjäisissä <3 Kuvista ihan huokuu se kaunis tunnelma joka teillä siellä varmasti on taas ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Oikein mielellämme ottaisimme sinut tänne käymäänkin, jos perinne jatkuu niin tehkää joku vuosi "joulunalus -retki" tänne Kuopioon! :)

   Poista
 3. Oi, mitä ihanuuksia teillä on siellä ollut!
  Toivottavasti kauppa kävi!!

  Oikein hyvää joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mia! Mukavasti kävi porukkaa (ennätys) ja ihan kivasti tuntui kauppakin ilmeisesti käyvän. Minä itse yritin viimeisinä päivinä jotain ompeluksia saada aikaiseksi ja sitten ne jäi nätisti pöytään... :) Tahtoo olla että leivonnaiset ja kranssit tekevät parhaiten kauppansa tällaisissa myyjäisissä. Oikein hyvää joulunodotusta sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Mahdottoman upeita tuotteita ja todella panostettu esillelaittoon!
  Bloggaajat kutsuttava seuraavan kerran mukaan :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!