6. marraskuuta 2012

Lisää nikkarointia

Joulumyyjäisiin vajaa kuukausi aikaa...
 
Ja jälleen kerran inspis hukassa. Kauheesti tekisi mieli vaikka mitä tehdä, mutta aikapula on sellainen että sitten ei osaa aloittaa mistään. -Ongelma-
 
Miehen on ollut pakko nikkaroida nikkaroinnit nyt koska viimeiset viikot menevät autotallin siivouksessa ja puotien pystytyksessä.
 
Niinpä minä olen antanut lay-out piirustuksia & maalannut ja mies nikkaroi. (Meidän yhteiseen kieleen tarvitaan aina melko yksityiskohtaisia piirustuksia mittoineen... :D)
 
Tällaisia tuotoksia on tullut:
 Saimme vanhempieni kautta tuollaista lähes sata vuotta vanhaa lautaa, riihen seinästä irroitettua ja tuppeen sahattua. Niistä sitten syntyi isompia liitutauluja. Näitä ei kovin montaa saada, tarvikkeet on kortilla ;). Ajattelin jos vielä jotain sabluunalla tekisin noihin kehyksiin.
 
Lisäksi halkaistuista heinäseipäistä tehtyjä liitutauluja.
 
***
 
 
 
Monta vuotta minulla on ollut suunnitelmissa tehdä heinäseipäistä lyhtypylväät huvimajaan menevälle polulle. Noita heinäseipäitä ei vaan ole ollut. Nyt sitten saimme haalittua niitä ja ajattelin näitäkin tehdä koukkuineen ja lyhtyineen myyjäisiin joitakin kappaleita.
Monesti myyjäisvieraat ovat halunneet ostaa jotain mitä olen laittanut somisteeksi myyjäisiin ja nyt olen kaukaa viisas ja teemme joitain kappaleita myyntiinkin.
 
***
 
Pikku hiljaa, pikku hiljaa...
 
Mukavaa viikkoa kaikille!
 


10 kommenttia:

 1. Kyllä olette näppärä pariskunta! Olisi ilo päästä noihin myyjäisiin ostoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Eikun tulette viikonloppu ajelulle! :)

   Poista
 2. Ihania ideoita!
  Olenkin miettinyt heinäseipäille uusiokäyttöä. Sain muutama kesä sitten naapurilta ainakin 200 heinäseivästä. Kaupan päälle kun ostin häneltä vanhat maitokärryt, jotka itse asiassa vaihdoin valkosipuleihn ;)
  Tuttu tunne tuo aikapulakin! Tekemistä on paljon ja aikaa vähän, eikä siinä osaa aloittaa mitään!
  Kamala kierre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Kiitos kommentistasi. Voi onnekas, 200 heinäseivästä olisi tänne tervetulleita. :) Me saimme 50 ja kovasti käyttöön tulevat. Mukavia puuhasteluja!

   Poista
 3. Mukavia ideoita täällä taas ja mukavaa kuulla sinusta. Mukavia touhukkaita päiviä sinulle ja koitappa nauttia myös kiireiden keskellä !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Memmi! Harmi etten jouda täällä nyt käymään kovasti mutta pitää taas parantaa tapani kun myyjäiset ovat ohi. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheelle!

   Poista
 4. Ihanat varmasti tulee taas olemaan myyjäiset viime vuoden kuvat olivat niin tunnelmalliset <3 Meillä taitaa jäädä tältä vuodelta pikkuruiset myyjäisemme väliin juurikin aikapulan vuoksi mutta ehkä ensi vuonna taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nonnukka! Kiitos paljon kommentistasi! ♥ Toivotaan että ensi vuonna saatte myyjäiset pystyyn. Iso homma niissä aina on mutta joka kerta tulee kiva fiilis kun sen aika on!

   Poista
 5. Voi ihanuuksia, mitä te taas olette tehneet!!
  Mä taidan napata tuon heinänseiväs idean sulta;)
  Sanon tämän taas, harmi kun asutte noin kauakana:( Löytäisin varmasti kaikkea kivaa tuolta teidän myyjäisistä :)

  Kiitos Piia kommentistasi ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! ♥ Nappaa ihmeessä idea! Teette joskus matkan Savoon perheen kanssa ja tulette myyjäisiin, niin yksinkertaista. :D

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!