30. marraskuuta 2012

H-hetki lähestyy

 
Sitä kauan kaivattua lunta ollaan odoteltu. Accuweatherin 17,9cm ennustus muuttui "siitteeksi". Olisi ollut kiva jos lunta olisi tullut vähän enemmän. En minä mitään puolta metriä kaipaa, vähän enemmän.
 
Huomenna siis myyjäiset aukeavat ja todella paljon näitä hommia taas jäi "viime tippaan". Eli pitkä päivä tästäkin tulossa.
 
Eilen järjestelin tuohon pihalle tällaisen somistuksen, jossa vieraat voivat vaikka ottaa joulukorttikuviaan lapsista tms.
Tänään vielä sinappien tekoa, kranssien vääntöä ja koristelua, terassin siivousta, joulukoristeiden viimeistelyä jne. jne.
 
Mutta pidemmittä puheitta... liidän taas töihin!
 
Kaikki ajomatkan päässä olevat, tervetuloa myyjäisiin! :)


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne viime hetken ponnisteluihin, kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ei ole ihan näin pureva viima huomenna, että saatte mahtavan myyntipäivän!

  VastaaPoista
 3. Voi kumpa olisinkin "ajomatkan päässä" - tulisin viivana myyjäisiinne :) Mutta ei se auta, kuin ihailla näin netin välityksellä teidän töitä ja joulumyyjäisten tunnelmaa :D
  Hauskaa päivää teille huomiselle - ja paljon asiakkaita ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tuo "kuvauspaikka"!
  Onnea ja hyvää mieltä myyjäisiinne :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Pyörähdettiin sunnuntaina myyjäisissä, ja reissussa hukkui vauvaltamme valkea Ruskovillan lapanen. Jos sitä löytyy pihalta niin ottaisitko talteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Minäpä katson näkyykö. Harmi kun sunnuntaina satoi lunta melkoisesti niin on voinut hukkua sen sekaan. En ole ollut päivänvalon aikaan kotona myyjäisten jälkeen joten iltaisin sitä ei löydä. Pitää yrittää itsenäisyyspäivänä katsastella pihamaalle. Ilmoittelen jos löytyy. Toivottavasti löytyy.

   Poista
  2. Hei Riikka!
   Et ikinä usko, kävin äsken autotallissa ja huomasin että terassin sohvallamme oli tuo ruskovillan lapanen. Eli onneksi löytyi! Voit hakea sen meiltä. Itsenäisyyspäivänä olemme kotona päivällä, illalla naapurissa juhlissa. Perjantaina myöskin joku kotona koko päivän, samoin viikonloppuna.

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!