8. syyskuuta 2012

Mopolla pääsee...Kohta auttaa kuljetus-rumbaa hiukan...Mopokoulu vielä hiukan kesken kun taudit tulivat sotkemaan kuvaa. Mutta kun se suoritettu niin sitten pääsee tällä kulkemaan harkkoihin, kuivalla kelillä...

***

Paljon on skootteri-kolareita ollut ja vasta perjantaina yksi tyttö Pieksämäellä kuoli kun skootteri törmäsi kuorma-autoon. Sydän kylmällään saa varmasti olla kun neiti lähtee liikenteeseen, mutta pitää vaan toivoa ja luottaa ettei mitään pahempaa tapahdu. Neiti on kyllä varovainen ja huolellinen luonteeltaan, mutta koskaan ei voi tietää mitä tuolla tapahtuu. Joskus syy voi olla muissakin kun mopo-kuskeissa...
Olen aina ajatellut, että kaikkeen on syy ja mitään ei tapahdu jos niin ei ole tarkoitettu. Joten voin vain luottaa siihen nytkin. Ja Ylemmän varjelusta! ♥

***

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni ja kävijöille! Nyt sitten touhuamaan...! :)

12 kommenttia:

 1. Heippa!!
  Pitkästä aikaa. Tuntuu että on ollut sellaista hulinaa etten ole tänne paljon kerinnyt käymään. Hieno menopeli tyttärellä, haaveilen itse asiassa itselleni tuollaista peliä,,, kesäsin tuollaisella olisi mukava viilettää.. Mukavaa syksyä jatkoja sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Memmi! Ihanaa kun joudit käydä moikkaamassa!♥ Sama juttu itselläkin, tuntuu että on hirveä tuli pyllyn alla koko ajan. Ei meinaa millään joutaa tänne nettiin... Minullakin on haaveissa että ensi kesänä voin käydä kurvailemassa tuolla skootterilla... :)Oikein hyvää alkanutta syksyä teillekin ja virtaa harrastuksiin (lasten etenkin... hah!):)

   Poista
 2. Sama huoli itsellänikin pojan mopoillessa, onneksi on varjelusta riittänyt ainakin tähän asti. Mopokortin ja mopon saaminen helpottaa todella junioreiden kuljetusrumbaa keväästä syksyyn asti.
  Kaunis on tuo skopa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Kiva kuulla että samoja ajatuksia sielläkin. Harkka-rumbaan täälläkin apua toivotaan...

   Poista
 3. hieno mopopeli on, varmaan sopii myös äidin pehvan alle. Muistutuksena, että siinä vanhalla vitosella ajetaan sitten siellä pyörätiellä, eikä autokaistalla, missä usein näkee pikku mopoilijoita autojen seassa. Ainakin näin muistelin että mopot olisi ohjeistettu siihen pyörätielle. Terkkuja, viime viikonloppuna ajettiinkin siitä teidän ohi :) ei vaan millään ehtinyt pysähtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jep, vanha vitonen muistettiinkin. Ovat kuitenkin suunnittelemassa muutosta että mopojen pitäisi kaikkialla kulkea autojen seassa. On kuulemma lisääntynyt mopokanta niin rajusti ja kävelytiellä on rullaluistelijoita ym. nykyään.
   Vai sitä ohiajelua harrastetaan... käykäähän joskus kurkkaamassa meitä!

   Poista
 4. Hei Piia, sinulle on haaste blogissani -käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 5. Hei, muistin tossa äsken sinut ja etsin blogisi. Kuulumisiasi kelailin!
  Hyvää syssyn jatkoa sinulle ja perheellesi!
  Terv. yx jouluntekijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tiedätkö mitä... sinäkin olet ollut mielessäni monta kertaa tänä syksynä! Onpa hauska yhteensattuma. Ajattelin yksi päivä että kuinkahan Vuodatus-blogisi jaksaa, menikö pilalle kesällä? Pitää tulla kurkkimaan! Oikein hyvää syksyä ja sitä joulunodotusta! Tänä vuonna ajele myyjäisiimme! :)

   Poista
 6. Ihana menopeli:)

  Sitähän siinä saa pelätä, kun tosiaan niissä mopokuskeissä ei aina ole vika.
  Meilläpäin olen nähnyt kolme mopokolaria ja aina on ollut autoilijassa vika. Onneksi mitään pahempaa ei ole tapahtunut!
  Jostain syystä autoilijat eivät pidä mopoilijoita samanarvoisina :(

  Varovaisuutta vain, ja kyllä se siitä lähtee... äitilläkin. Minäkin pelkäsin varmaan pari ekaa kuukautta ja nyt jo menee ihan hyvin. Eveliina ei tosin lähde vieläkään keskustaan mopolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Miaseni!
   Onpas kivaa että sielläkin mopoillaan. Kiitos kannustuksesta!

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!