8. heinäkuuta 2012

Keikoilla


Kesäloman ensimmäinen viikko takana.

Paljon touhua, vähän mökkeilyä sekä parilla keikalla käyntiä.
Mansikatkin alkavat kypsyä kasvimaalla.

***

Keikat sattuivat samalla päivälle, torstaille. Ensin aamulla suunnistimme Siilinjärvelle, jossa kahdella vanhimmaisella tytöllä oli keikka. :)
He olivat esiintymässä kansanmusiikki ja -tanssi tapahtumassa Siilifolkissa.
Tässä tämä heidän "Hat of A Pirate", ulkoilmassa sai nyt jopa kuvailtua...
Päivä oli todella lämmin ja tapahtuma oli torilla, rakennusten keskellä. Paikka oli suoranainen pätsi. Nuorimmainen meinasi saada katsomossa auringonpistoksen.
Toinen tanssi oli Auroran oma koreografia "Kramppi".
Tanssit menivät niin hyvin että pieni neitonen tuli tanssien jälkeen pyytämän nimmarin... :) Tytöistä oli hauskaa...

***

Illalla olikin sitten vuorossa Kuopion Viinijuhlat ja Apocalyptica. Emme ole käyneet 7 vuoteen viinijuhlilla ja nyt kun oli sopiva esiintyjä niin lähdettiin isännän kanssa kahdestaan viettämään iltaa. Autolla tosin mentiin, yhdet viinilasit maisteltiin ja erittäin hyvää katalonialaista ruokaa maisteltiin. Ilma oli upea, lämmin ja aurinkoinen ja satamatorilla oli hyvä tunnelma.

Kuvat ovat isännän kännykässä, lisäänpä tähän myöhemmin keikasta kuvan. :)

***

Esikoinen lähtee huomenna rippileirille... Kylläpä olen vanha! :)
Harmi että ensi viikon säätiedotus ei ole kovin hyvä. Toivottavasti vettä ei tulisi joka päivä. Isäntä vielä kertoi jostain katsoneen että seuraavat kaksi viikkoa sataa melkein joka päivä... GREAT! Juhlapäivä saisi kyllä olla poutainen...

Loma menee melko lailla juhlavalmisteluissa, pihassa olisi vaikka kuinka tekemistä ja pitäisi ommella sitä sun tätä. Pukukin piti neidille ommella, mutta ajan puutteen takia päädyttiin valmispukuun...

***
Eli minua ei näy eikä kuulu täällä paljoa, voin yrittää väliaikakuvia välillä laittaa.
Hang on there ja see ya!
Ihanaista heinäkuuta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivaa, että tytöillä harrastukset jatkuu näin kesälläkin. Niiden pitäisi alkaa pyytämään palkkaa esintymisistään ;)
  Ja varmasti mukava kokemus, kun nimmareitakin käytiin pyytämässä -ehkä ne joku päivä on tosi arvokkaita:)

  Täällä on luvattu myös sadetta koko viikoksi :(
  Luulen, että riparilla se ei haittaa mutta pidetään peukut pystyssä juhlapäivän sään puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mia-kamu kannustuksesta! Toivotaan että säätiedotukset EIVÄT pitäisi paikkansa... Mukava kokemus jälleen tytöille. Ja yleisöltä sai heti suoran palautteen eli kaikin puolin talletettava muisto. Mukavaa viikon jatkoa, minä lähden viemään lapsen riparille!

   Poista
 2. Taitavan näköistä menoa tytöilläsi!
  Mukava on ollut lukea blogisi aiemmat postaukset ja näistä tyttöjen tanssi- ja voimisteluharrastuksista. Kahdella pojallani sama harrastamisen intohimo (ja vanhempien talkootyö) on kohdistunut jääkiekkoon, jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Tänä kesänä uusi lisälaji on jenkkifutis. Uskon, että lapsuuden ja nuoruuden urheiluharrastus kantaa hedelmää vielä aikuisikään asti.

  Ripari on hieno juttu! Taas yksi helmi lisää nuoruusmuistojen helminauhaan. Muista varata neäliinoja juhlapäivään :)
  Iloista viikkoa sateen vaarasta huolimatta!

  ps. tervetuloa vierailulle Korukoppaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Tulenpa vierailemaan blogissasi, kiitos kutsusta! Kyllä, olen samaa mieltä lapsuuden harrastukset ja urheilemiset ovat hyödyllisiä jatkossa. Sieltä lähtee pohja aikuisiän tekemiseenkin. Tyttäreni on liikuntaluokalla ja luokanvalvoja sanoi, että yleensäkin liikuntaluokkalaiset ovat hyviä myös koulussa. Tekemisen meininki ulottuu sinnekin. Ehkä harrastaminen yleensäkin kasvattaa aktiivisuuteen ja asioiden huolehtimiseen. Ripari on kyllä varmasti mieleenpainuva. Sanoinkin tytölle että nauttii täysin rinnoin! :) Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Meilläkin oli tarkoitus tulla Viinijuhlille (itse asiassa, hotelli+liputkin oli jo varattu juuri tuohon kyseiseen iltaan, mutta meille tulikin suunnitelmiin muutos..
  Meillä vietettiin viime kesänä ensimmäisiä rippijuhlia. Tsemppiä siulle valmisteluihin ja ihania juhlia, satoi tai paistoi :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!