13. heinäkuuta 2012

Juhlavalmisteluja vol. 2Terassilla oleva lipasto tuunattu. Vanha mäntyinen lipasto ollut säilytys-kalusteena, jossa on säilytetty itikkasavuja, aluslautasia, sytkäreitä yms. Yleensä melko tärkeitä tarvikkeita tuossa terassilla ollessa. Etenkin tänä kesänä!

Karmea hökötyshän se on siinä ollut, mutta nyt innostuttiin siistimään. Voipa olla että tämä muuttaa syksyllä lasikuistille... Nyt se sinne kelpaisi...Hankittu muuten samana vuonna kun esikoinen syntyi. Vetimet voisin vielä jossain vaiheessa vaihtaa. Tarkoitus kyllä olikin mutta kun mies meni maalaamaan ne niin eihän niitä heti raaski vaihtaa... :)Nämä kuvat ovat sitten viime viikolta, kun sellainen ihme kuin aurinkokin näyttäytyi.
Nyt alkaa vesisade tulla jo korvista ULOS!
Pitäisi nimittäin vielä valopylväät päällystää ja kesäkeittiöön laittaa laattoja. Ei nimittäin onnistu tällä kelillä!! ARGH! Ihmeellinen kesä!

8 kommenttia:

 1. Tulipas siitä hieno! Mitä juhlia teillä valmistellaan? Meillä ei ihme kyllä ole ennusteista huolimatta juurikaan sadellut päiväsaikaan, viime yönä tuli vettä saavista kaatamalla. Tänään piti sataa koko päivän, mutta oli lämmintä +22 ja aurinkoista. Ihmeellinen kesä, liekö niitä oikeita kesäilmoja enää tuleekaan?! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkuli! Rippijuhliahan meillä... 22.7. juhlat ja paaaaljon olisi tekemistä ennen sitä. Sitä kun on rakentaminen "jäänyt kesken" niin tällaisia välietappeja on hyvä olla... heh! No, kahden vuoden päästä uudet mitä ei näihin ehditä saada...
   En ole joutanut blogeissakaan pyörimään ja olen vaan pikaisesti katsonut että teilläkin on ollut jotain kivoja lomareissuja. Palaan ja keskityn niihin myöhemmin lisää. Oikein mukavaa viikonloppua ja kiva kuulla ettei joka paikassa ole näin märkää. Mrrrh! :)

   Poista
 2. Tulipas soma...Minullakin oottas tuolla portaitten alla lipasto uutta muotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kummasti nuo mäntylipastot muuttavat muotoaan kun vähän väriä näyttää...

   Poista
 3. Hauskan näköinen tuli lipastosta!
  Ja kuisti näyttää houkuttelevalta.

  Kuule, kyllä te ehditte ja kaikki onnistuu :)

  VastaaPoista
 4. Lipastosta tuli tosi hieno!!!
  Sopii tuonne tosi hyvin :)

  Mulla on edelleen peukut pystyssä hyvistä säistä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Mia! Tosi kiva kuulla että siellä ollaan hengessä mukana!!!<3

   Poista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!