17. kesäkuuta 2012

Ulkona syömistä, itikoiden kanssaPerjantaina meillä oli 16 -vuotis hääpäivä mieheni kanssa.
Sen kummempia juhlallisuuksia ei ollut, kävimme mökiltä hakemassa kaksi nuorinta lasta kotiin. Eilen illalla ajateltiin syödä illallinen ulkona.

***
Merellinen kattaus oli jo hyvässä vauhdissa ja ruoat ulkouunissa kunnes kesäinen sadekuuro ja muutama joukkue itikoita ajoi kattamaan uudestaan patiolta terassille.
Teemaan sopivat Rivieran lautasliinat tarttuivat tyttöjen kisareissulta Tampereelta, Kantriinasta, mukaan.
Kuvat valmiista syömisistä jäi sitten ottamatta...
En tiedä teistä mutta meillä on tänä kesänä itikoita ennätysmäärä. Hermot ovat jo muutamana iltana menneet, kun olen yrittänyt töiden jälkeen laitella kasvimaata kondikseen. Aivan hirveitä tapauksia!!!Lopulta saatiin nautittua illallinen terassilla, kynttilänvalossa... with kids. :)

***

Mukavaa alkavaa juhannusviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut hääpäivän johdosta! Nyt mekin lähdemme itikoiden syötiksi maalle, iik...

  VastaaPoista
 2. kaunis kattaus! :) lupailivat, että tästä kesästä tulisi moniin vuosiin pahin hyttyskesä! täälläkin niitä on jo kyllästymiseen asti ja aina on joku paikka syötynä..

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus, sinä se osat, Ja onnea!!! Joo itkikoita huomasin kans tänään erittäin paljon , kasvihuoneessa kun yritin siellä vähän puuhailla.(

  VastaaPoista
 4. Voi, miten multa on mennyt tämä ohi:(

  Oikein paljon onnea näin jälkikäteen teille kahdelle rakastavaiselle!

  Itikoita on täällä kans:( Alex on allerginen niiden pistoille ja on myös sen näköinen. Meillä mökillä taas ei ollut kuin muutama, ehkä pitäis siinne asettua nyt pahimmaksi aika;)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!