9. kesäkuuta 2012Terveisiä Tampereelta ja Performing Arts SM-kisoista!

Eilen vietettiin pitkä, rankka ja hikinen päivä Tampere Areenalla.

***

Kaksi vanhinta neitiä ilmoittautuivat itse tekemillään tanssi-koreografeilla kisaan juniori soolo ja juniori duo sarjaan. Kisassa on ollut tunnetusti Suomen huipputanssikoulujen koreografien teoksia lapsista aikuisiin esitettyinä. Mm. edellisessä Dancessa olleita tanssijoita vilisi koreografien ja tanssijoidenkin joukossa (esim. Minttu - meidän neitien idoli).

Niinpä odotukset eivät olleet tytöilläkään kauhean korkealla kisaan lähtiessä. Lähinnä tytöt halusivat lähteä täyttämään kilpailujanoansa, joka voimistelusta jäi sekä katsomaan esityksiä ja hakemaan tunnelmaa ja kokemuksia. Minusta oli oikein rohkea teko lähteä mukaan omilla ohjelmillaan, etenkin kuin varsinaista tanssia heillä on takana vasta yksi vuosi.


Duoon tytöt lähtivät talvella tanssikoulun Omiin koreografeihin tekemällään  merirosvo-ohjelmalla ja sooloon Aurora sai tehtyä tanssin vasta viime sunnuntaina loppuun, ehti kolme kertaa harjoitella ohjelmaansa ennen kisaa. Eipä paljon ehtinyt hiomaan ja miettimään...

Junioreiden soolot alkoivat klo 8 aamulla ja pois pääsimme lähtemään klo 19 illalla. Aurora joutui 4 kertaa lavalle, Ada 2.Auroran sarjassa oli 66 osallistujaa ja eriä oli 4 (alkukarsinta, 1/4 finaali, semifinaali sekä finaali). Aurora pääsi 1/4 finaaliin saakka ja tuli jaetulle 17. sijalle! Kyllä olimme koko perhe todella yllättyneitä ja onnellisia! Tämä ylitti kaikki odotukset! Neiti sai paljon uutta uskoa tekemisiinsä.

***Duossa oli 38 paria ja siinäkin tytöt pääsivät 1/4 finaaliin saakka. Todella iso palkinto heille tämäkin! Lopullinen sijoitus 22.
Hieno fiilis jäi koko kisasta ja tansseista.
Kyllä olimme ylpeitä kaikista neideistä (nuorinkin jaksoi istua katsomossa koko päivän ilman isompia marinoita, on saanut oman osansa "katsomo-vankina"... :D)

***Tänään vielä innostuivat koirapuistossa poseeraamaan pylväiden päällä.Nuorimmainen on mieletön eläin-fani ja oli onnesta soikeana kun sai kyläpaikan koiraa ulkoiluttaa... Kiitos sukulaisille kun kestitte meitä!

***

Nyt kotona ja saunapuhtaana. Loppukesä rentona näistä menoista... :)

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! Jospa tästä pikkuhiljaa ehtisi käydä muissakin blogeissa kylässä...

3 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kaipaankaan noita kilpailuaikoja...

  Todella hienot saavutukset tytöiltä!! Saavat olla ylpeitä suorituksistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Kyllähän noissa kisoissa on aina oma tunnelmansa. Kivaa odotusta ja jännitystä, ylipäätään kaikkien ihmisten samanlainen tunnelma. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Hei!
  Olin Tampereella myös ja näin tyttöjen duon. Hassua että täällä netissä surffaillessa löytyy kaikenlasta, vaikkei sitä etsikään.
  Meillä on tuo SM-julista on kotona... otettiin muistoksi :)
  Tsemppiä tyttöjen tanssille, se oli jo nyt huikeaa !

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!