20. toukokuuta 2012

Tapahtumarikas viikonloppuPihatöitä, roskakatoksen maalausta, kuljettelua ja lenkkeilyä.  Kaikenlaista mahtui viikonloppuun.
Pihatöitä ja joitain istutuksia tuli tehtyä, niistä kuvia myöhemmin.

***
Eilen kaksi vanhinta olivat koko päivän tanssikoulun kevätnäytöksen kenraalissa. Itse pääsin pitkästä aikaa kampaajalle ja nuorin neiti sai kauan odottamansa jutun... Kesällä tulee täyteen 10-vuotta ja kuten isosiskotkin, synttärilahjaksi (tätiltä) tuli reiät korviin. Täti ei päässyt tällä kertaa viemään, joten äiti toimi tädin sijaisena. Ei jännittänyt ja hyvin rohkeasti ja reippaasti rei'ityksen kesti. Ihanan itsenäisesti jo puhdistaakin reiät.

***

Tänään aamupäivä puuhailtiin pihalla ja iltapäivällä sitten lähdettiin Konservatorion tanssikoulun kevätnäytökseen Musiikkikeskukselle.
Siskoni tyttäret esiintyivät samassa näytöksessä joten samalla iskulla tuli monta kärpästä. Pikkuneidit esiintyivät ensimmäisessä osassa ja sitten meidän neidit jälkimmäisessä. Ada esiintyi kolmessa ohjelmassa ja Aurora kahdessa ohjelmassa.
Minä olen niin tunari ottamaan kuvia pimeässä salissa, että eihän niistä ohjelmien kuvista tullut mitään. Vaatii aikalailla vielä harjoittelua. Kiva oli nähdä mitä kaikkea ovat vuodessa oppineet, kun vaihtoivat syksyllä voimistelun 8 ja 6 vuoden jälkeen nykytanssiin. Kivoja ohjelmia ja olihan sitä uutta liikekieltä tullut...Tanssijoita oli paljon. Ensimmäisessä osassa yksistään oli 175 tanssijaa, jälkimmäisestä en tiedä, mutta onhan tuossa "lössiä" lavalla...Tämän vuoden teemana oli päivän askareet, aamusta iltaan. Noissa hiuksissa onkin työtä, että saadaan selviksi...

***


Kivan viikonlopun kruunasi lapsien tekemä hemmottelukylpy...
Viime viikonloppuna jäi sattuneesta syystä tekemättä ja tänään sitten iltalenkin jälkeen odotti kylpy; Celine Dionin musiikkia, kynttilöitä, Lushin kylpypallo vedessä sekä Fresita kuohuviiniä. Täydellistä! Lopuksi keskimmäinen hieroi kylvyn jälkeen. Ihanat lapsukaiset! ♥

***

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Meillä onkin ohjelmaa joka illalle.

Uusille lukijoille lämpimät tervetulo-toivotukset!

3 kommenttia:

 1. Nyt sulla on isoja neitejä:)
  Noita lasten esityksiä oli niin kiva käydä aikoinaan katsomassa. Me selvitettiin takut aina suihkussa: vettä, hoitoainetta ja harja -lähti tosi hyvin. Sen jälkeen vasta pesu, tai vois se varmaan shampoollakin lähteä.

  Ompa sua hemmoteltu:) Kyllä äiti sen välillä ansaitseekin!
  Tuo Fresita on ollut jossain toisessakin blogissa. Nyt muakin alkoi kiinnostaa se;)

  Oikein hyvää viikkoa teille, toivottavasti säät vähän lämpenee. Meillä ainakin on ollut melko kylmä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia oikein hyvästä vinkistä! Tytöillä oli voimistelun puolella yleensä letti- tai nutturakampauksia niin ei tarvinnut sotkuja selvitellä. Pitää ehdottomasti kokeilla tuota! Joo, käy ihmeessä kipasemassa Fresitaa... :) Minä en yleensä välitä kuohuviineistä ja shampanjoista, mutta tämä on niin mansikkainen (oikeesti) että menee minullakin alas. Paras mansikanmaku mitä näissä olen törmännyt.
   Meillä on nyt ollut hiukan lämpimämpää, tosin viikonloppuna oli kylmä tuulenvire. Oikein mukavaa viikkoa sinne ja virtaa koko perheelle! ♥

   Poista
 2. Ihana PiiaS! Sinulle olisi haaste blogissani :D

  P.S. Aivan mahtavalta hemmottelulta kuulostaa! Fresita kuuluu ehdottomiin lemppareihini! <3 Nam!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!