4. huhtikuuta 2012

Touhukas viikonloppu
Viime viikonloppuna riitti touhua.
Lauantaina 31.3. lastemme koulun vy järjesti Hiltsa-Rokki myyjäistapahtuman.
Minäkin varasin myyntipöydän ja niinhän siinä taas kävi että tuotoksia ei meinannut millään ehtiä tekemään. Milloinkahan minäkin opin tämän? :) Ei pitäisi joka paikkaan mennä repeämään.

Olin päättänyt tuunata pääsiäismunia (siis niitä joiden sisään saa laitettua vaikka virvontapalkkoja tai vaikka pitää korurasiana).

Tällaisia niistä ehdin tehdä:


Lisäksi virkkailin pannulappuja ja pikku-koreja. Jotain ompeleita minulla oli jo valmiina joten hilasin ne paikalle.Myyjäisissä oli toinen toistaan ihanampia tuotteita. Harmittavasti vain yleisöä puuttui. Ilma oli todella hyvä, liekö ihmiset karanneet "ulos"...? Lisäksi Kuopiossa oli Kallavesj' vene-messut samana päivänä...Hiltsa-Rokissa esitettiin koulun elokuvakerhon elokuva-traileri. Lapset tietysti pääosassa, koulun musiikinope oli säveltänyt tunnarin jonka oli sanoittanut kerhon vetäjä. Toukokuussa on elokuvan ensi-ilta. Aikas hienolta näytti, innolla odotamme elokuvaa!

Koululaiset esiintyivät tasatunnein. Meidän kaikki kolme neitiä tanssivat, nuorin luokkakavereiden kanssa, kuopuksen yksi luokkakaveri tanssi rohkeasti yksinään balettitanssin sekä samalta luokalta yksi tyttö soitti pianolla Für Elisen. Kun laittoi silmät kiinni, ei voinut uskoa että soittaja oli 10-vuotias! Todella hienoja esityksiä!

Harmi että yleisö ei täysin löytänyt paikalle, päivä oli oikein mukava!

***


Seuraavana aamuna olikin sitten näiden vuoro:Kuvassa siskoni 3 tytärtä ja meidän kuopus. Siskon kuopus oli eka kertaa virpomassa (puolitoista vuotias). Oli kuulemma ollut ihmeissään eka ovella kun oli saanut munan. Ilme oli kirkastunut ja siskoni sanoi että huomasi ihan että lamppu syttyi. Seuraavalla ovella oli jo ollut kori ojossa! :)
Meille päästyään piti jo tiukasti koristaan kiinni ja kurkki vähän väliä saalistaan. Ihana pääsiäistipu!

***

Olemme kolmena sunnuntaina käyneet pilkillä läheisellä Kallavedellä. Ilmat ovat olleet mahtavat, samoin saaliit. Lauantaina teimme äitini kanssa 3 kalakukkoa uuniin.Ekan viikonlopun saalis n. 4 kg ahvenia, toisena reilu 5 kg ja viime sunnuntaina varmaan 6 kg.
Mielettömän mukavaa ja rentouttavaa touhua!

Joka kerta olemme nauttineet saaressa nuotiolla pannukahvit, makkarat ja eväät. Todella kivoja luontohetkiä perheen ja ystävien kanssa! Näitä on kiva sitten muistella vanhana. Toivottavasti myös lapset muistavat nämä lämmöllä. Itsellä ainakin on lämpimänä muistona mielessä omat lapsuuden marjastus- ja kalastusretket perheen kanssa eväineen. Kiireetöntä ja rentouttavaa yhdessäoloa!

***

Nauttikaahan upeista kevätilmoista (kun niitä kohdalle sattuu) ja yhdessäolosta!

Uudet lukijat, lämpimästi tervetuloa blogiini! <3

Pääsiäis-odotuksin,


2 kommenttia:

  1. Voi kun pääsiski pilikille, mahtavat saaliit teillä siellä. Muuteski mukavoita tunnelmia läpi postauksesi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lovviisa! Tänään taas pilkillä olimme, tällä kertaa mökkirannassa. Saaliit pienemmät tänään, mutta jälleen auringonpaisteinen, mukava keli! Todella mukavaa puuhaa! :)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!