10. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen meni, seuraavaa vapaata odotellessa...Pääsiäinen vilahti tosiaan nopsasti.

Ohjelmaan kuului:

* käynti kotiseudulla mummoloissa
* pilkkimistä (jälleen... huippukevät tähän!)
* ihan vähän shoppailua ( en muuten ole harrastanut tätä piiitkäään aikaan...)
* ystävien tapaamista
* virkkausta
* lukemista
* lapsien muna-metsästys
* pihan ja terassien raivausta kransseista, havuista, callunoista jne.
* OLOILUA (ja kotoilua)! :)Savonlinnasta tarttui matkaan herkullisen väriset kynttilät Olga Maria -herkkukaupasta, kynttilän aluslautanen Butterfly Designista ja tabletti Pentikiltä. Nimet siksi tuossa että jos piipahdatte kesällä ooppera- tms. vieraina Savonlinnassa niin käykää ihmeessä kurkkaamassa nuo pienet ja hurmaavat liikkeet!
Kynttilöitä ostaessani myyjä huomasi että vaatteeni mätsäsivät täysin noihin kynttilöiden väreihin. Itse en asiaa huomannut, mutta ilmeisesti nämä värikuviot menee alitajunnassa...
(Tämä ei sitten ollut ns. maksettu mainos... : D En ole saanut mitään kylkiäisiä enkä etuja ko. liikkeistä. Eivät edes tiedä että mainitsen heitä. Tykkään itse saada vinkkejä paikoista joissa käydä, joten mielelläni jaan niitä myös eteenpäin!)Butterfly Designista lähti matkaan vielä tällaiset aluset... Minusta nämä oli hauskat kun niitä voi muunnella eri tarkoituksiin. Tällä kertaa näin. Eikä ollut kalliitkaan, 3€ / kpl.Tässä vielä joitain tunnelmia, edellispyhän virpomavitsat.Virkkausintokin on kasvanut... Nämä ovat kätsyjä tehdä autossa matkustaessa.

***

Olen muuten historia-fanina täysin Titanicin-lumoissa tällä hetkellä. Olen aina ollut tiedonjanoinen kaikkeen Titaniciin liittyvään ja nyt minunlaisia hemmotellaan tällä hetkellä joka paikassa olevilla tiedoilla ja kuvilla. Olen suorastaan ahminut kuvia, dokumentteja sekä kirjoja ja tarinoita tuosta kohtalokkaasta matkasta. Teemalla tuli todella mielenkiintoinen dokkari-sarja Titanicin rakentajista. Siinä nykyihmiset rakensivat osia Titanicista sen aikaisilla menetelmillä ja laitteilla. Osa osista tuli 100-vuotis näyttelyyn. Aivan mahtava sarja! Antaa hiukan suhteita siihen työmäärään mitä Titanic vaati.

***

Loppukevennys:
Kuopus hinkuu kosketusnäyttö kännykkää kesällä 10-vuotis lahjaksi...
Isäntä meni jo heikkona hetkenä hiukan lupailemaan ja minä tietty olen vielä täysin kieltämässä sellaiset laitteet "täystuholta" (jonka jäljiltä auton takapenkki oli mummolareissun jälkeen täysin suklaassa, ei lähtenyt tekstiilistä vielä perusaineilla...)
Mieheni tuumaili että pitäisi saada joku vanha tietokonenäyttö ja kirjoittaa siihen "kosketus" ja antaa neidille lahjaksi.
Eipä käynyt itsellä mielessä, mutta voi olla toteutuu kesällä... :)

***

Mukavaa viikkoa kaikille!
3 kommenttia:

 1. Hih - hauska veto tuo kosketusnäyttö, täytyypi laittaa korvan taakse!

  VastaaPoista
 2. Hih, tuo kosketusnäyttöjuttu oliskin hauska :) Me ollaan miehen kanssa myös seurattu Titanic-juttuja innolla, mielenkiintoisia! Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Marita: Eikö olekin, kävi oikein itseäkin naurattamaan pelkkä kuviteltu neidin ilme... :)

  Terhi: Juuri äsken tuli Downton Abbey:n tekijöiden Titanic-minisarjan kakkososa... Karmeeta ollut se yli 1500 kohtalo... Oikein mukavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!