14. huhtikuuta 2012

Moikkuli!
Nothing much...

Aamupäivä kaupungilla neitojen kanssa, ruokakaupan kautta kotiin.
Ilma surkea, näitä parempia kelejä odotellessa...

Huomenna piti lähteä koko perheellä katsomaan Titanic 3D:nä, mutta nuorimmaiselle nousikin nyt illasta kuume... Ilmeisesti saamme perua elokuvat.

Oikein hyvää lauantaita kaikille!


5 kommenttia:

 1. NO voi:( Toivottavsti kuume laskee nopeaa!
  Meillä Eveliina menee katsomaan sen myös huomenna, ei huolinu mua mukaan... Itken kuulemma liikaa;)

  Mun pikkuserkun lapsi perheineen oli siinä laivassa. Kymmenisen vuotta tuli dokumenttikin ja tutkittiin, että se on tämä suomalainen sukulainen (DNA tutkimuksen mukaan oli sitten kuitenkin norjalainen). Meidän sukupuukin näkyi siinä dokumentissa:)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin nuorin täällä kotona sairastaa...Oikosta vilustunnu ekonomistan sitsi-risteilyllä , no hih :)

  VastaaPoista
 3. Mia: No vaudeville! Tosi jännä juttu! Olen ollut aina todella kiinnostunut Titanicista ja ihmiskohtaloista. Teillähän on tosi läheistä historiaa tuohon! Olisipa mielenkiintoista jos omassa suvussa olisi tuollainen tarina... :)

  VastaaPoista
 4. Minuunkin on Titanic tehnyt suuren vaikutuksen ja tänään tyttäreni kysyi "Mikset antanut toiseksi nimekseni Titanic? Se olisi niin kaunis." Hänen toinen nimensä on Anastasia, laivan mukaan, jolla olen ollut..

  VastaaPoista
 5. Lovviisa: Tautia tuntuu olevan paljon liikkeellä. Onneksi meidän nuorimmaisella taisi olla allergioiden nostamaa lämpöä kun meni ohi saman tien. Toissa keväänä kokematon lääkäri pelotteli meitä jo leukemialla neidin kohonneiden valkosoluarvojen takia ja kyseessä oli allergiat... Päästiin kun päästiinkin tänään katsomaan Titanic ja neitojen puheissa on nyt kovasti 100 -vuoden takaiset tapahtumat. Olihan se hurjaa...
  Paranemisia sinnekin!

  Marita: Kiva että täältä löytyy näinkin monta Titanic-intoilijaa. Hauskaa että olet ollut Anastasia laivalla. Tämän päiväisessä tai eilisessä Titanic -elokuvassa juuri puhuttiin Anastasiasta. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!