8. tammikuuta 2012

Talvisen päivän touhuja


Tänään oli kaunis ilma. Aurinko paisteli hetken aikaa ja lunta sateli kevyesti leijaillen.

Sisällä tuli oltua joulun aikaan oikein urakalla, ulkona oli huonot kelit. Tänään ulkoilimme kunnolla, söimmekin siellä!Paistoimme makkarat ja esikoinen teki lämmittävää papukeittoa. Keiton ohje TÄÄLLÄ.
Sain muuten tuon isomman kahvallisen lyhdyn lapsilta joululahjaksi. Kylläpä tuntuvat tietävän äidin maun... :)
Jälkkäriksi joimme kahvit ja glögit huvimajassa. Ja hei! Meillä on vielä pipareita jäljellä! Ihmeiden aika ei ole ohi! :)


Eilen kävimme lasten kanssa uimassa. Keskimmäinen aikoo hakea liikuntaluokalle ja uinnissa kuulemma tarvitsee harjoitusta.
Miehen kanssa ajattelimme laittaa vyötärönseudut remonttiin, työ- ja elämänkiireet ovat kerryttäneet viimeisenä parina vuonna liikaa massaa... Lisäksi en viimeiseen kahteen vuoteen pystynyt liikkumaan nilkkani takia. Syksyllä leikattiin, edelleen mennään kevyesti eteenpäin mutta jospa se tästä...
Tammikuussa ei nautita viiniäkään, tästä on hyvä lähteä. Kesällä pitäisi johonkin mekkoon mahtua...Virtaa tulevaan viikkoon!


5 kommenttia:

 1. Jo on teillä nättiä! Tuollainen huvimaja olis talvella kyllä kiva! :) Onko teillä siellä mitään lämmitystä tai esim. säteilylämmitintä tms?

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisia kuvia, mukava päivä teillä tänään!! Täälläkin on hiukan syytä lisätä liikuntaa ja jättää herkut vähemmälle, tsemppiä sinne!!

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista, siis aivan lumoutuneena katselin hartaasti joka kuvan :)! Kyllä sulla Piia on silmää kauneudelle ja osaat vielä laittaa niin hallitusti :).

  No on teillä ollut ihana ruokahetki- nyt rupes (klo.22.44) tekemään mieli makkaraa...Papukeitto kuulostaa mielenkiintoiselta! Vähänkö kiva, kun vanhin tytär osaa laittaa "jo" ruokaa :), tuota odotellessa täällä..toistaiseksi ollaan saatu tyytyä kummallisiin juomaerikoisuuksiin (mm. mehua, sokeria, marjoja, mausteita..mies on pystynyt juoman, mä en..).

  Onnea uudelle haasteelle! Kummasti sitä kyllä saa virtaa liikunnasta. Mulla karisi -12kg ihan vaan reilusti herkkuja (suolaisia ja makeita) vähentämällä, paljon lisää vettä ja turhat mussutukset pois (iltanapostelu). No nyt tainnut 1-2kg jouluherkkujen muodossa, mutta ei haittaa. Sitten keväällä taas poljetaan fillaria ;)!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tuo teidän huvimaja on sitten aivan ihana <3
  Meillä on myös lukiossa mahdollisuus liikuntapainoitteiseen linjaan, mutta vaihtoehtoina on jalkapallo, sähly ja jääkiekko!! Ei taida meidän tanssivaa tyttöä kiinnostaa... :(
  Toivottavsti teidän neiti pääsee!!

  Täällä on myös pieni painonpudous meneillään ;) Miestä yritän saada mukaan, mutta aika toivottomalta tuntuu...

  VastaaPoista
 5. Saara: Kiitos paljon! Tällä hetkellä ollaan vielä käytetty ihan lämpöpuhallinta sen aikaa kun olemme siellä istuneet, mutta tarkoituksena on virittää infrapunalämmitin kattoon. Kun on monta henkeä majassa ja kynttilät päällä niin nekin lämmittävät mukavasti. Kiva on että tuli tehtyä. Tosi kiva kesälläkin, tosin silloin on äkkiä kuin kasvihuone kun on lasia joka puolella... :)

  Memmi: Kiitos sinulle! Eikun tsempataan porukalla! Minun on pakko alkaa tekemään jotain, inhottaa kun koko garderobi pitäisi uusia kun mihinkään ei tahdo mahtua... ;)

  Minna: Voi kiitos kaunis kauniista sanoistasi! <3 Kylläpä sait hyvälle mielelle! Itse pidän itseäni onnettomana virittelijänä kun katselee muiden blogeja... Ja kun on tullut niin laiskaksi että pistää vaan välttämättömimmät...

  On kyllä tosiaan iso apu ja kiva juttu kun esikoinen on niin noheva ja auttaa. Hänestä on jo suuri apu! Naurattamaan kävi tuo teidän sekoitus-juttu... minulla voisi myös jäädä juomatta.

  Olen lapsena ja nuorena ollut ikiliikkuja ja liikkunut paljon. Kilpaillutkin urheilussa. Lasten myötä on vaan vähentynyt ja nyt on ollut terveyden takia minimissään. Suututtaa suorastaan tämä ähky-olo! Haluaisin mahtua vaatteisiini sekä olla niin ettei aina tunnu täydeltä olo. Inhottava olo! :( Mutta tästä nyt uuteen nousuun!! Kiitos positiivisesta kannustuksesta! (Sitä tarvitaan... heh!)

  Mia: Kiitos, kiitos!
  Kylläpä kuullostaa poikien jutulta teidän urheilu-painotteinen lukio. Ei ole paljon tyttöjä mietitty. Onpa jännä että nuo palloilu-lajit rulettaa sielläkin... Monesti nämä muut urheilijat saattavat olla kovempi kuntoisia kun palloilijat. Esim. voimistelijoiden lihaskunto on tosi hyvää luokkaa. Telinevoimistelijoiden koordinaatiokin on omaa luokkaansa. Täällä Kuopiossakin moneen lajiin on nyt yhdistetty telinevoimistelu, koska kehittää noita asioita.
  Ei kun vaan kimputat miestä. Minä luulen että me jopa saatetaan vähän saadakin aikaiseksi kun yhdessä kerrankin yritetään... tai sitten ei... :) No pääasia että yritetään! Mukavaa viikkoa ja terkut tanssijoille!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!