15. tammikuuta 2012

Liikunnallinen lauantai


Eilinen päivä menikin Kuopiohallilla.
Siellä järjestettiin Savo-Karjalan aluetapahtumana voimistelun asema sekä Show -tapahtuma.

Kuopuksemme osallistui eka kertaa tähän asema tapahtumaan ja sen voi sanoa että sitä oli kyllä odotettu! Vuosia siskojen voimisteluja sivusta seuranneena nautti täysin rinnoin siitä että pääsi itse osallistumaan. Oli myöskin niin onnellinen, että siskot istuivat katsomossa kerrankin katsomassa häntä.
Heidän ryhmänsä on aloittanut syksyllä ja puoli vuotta ovat voimistelleet yhdessä. Ihanaa että ohjaaja päätti tuoda heidät asemalle. Tuntui että tytöt tykkäsivät, pääsivät voimistelutapahtuman tuntuun! :)
Meidän kuopus vaaleanpunapaitainen, nostettu tyttö. Ensimmäinen voimistelu-"mitali" kaulassa. Voi että tätä oli odotettu! :)

Siellähän me muut katsomossa törötettiin ensin asema ja sitten vielä Showkin katsottiin.

Minulla oli kamera aamuisella asemalla, joten kuvat nyt sieltä. Ihania, iloisia esiintyjiä, kivoja pukuja ja ideoita. Näitä on aina kiva katsoa! Tässä muutama otos ja hauskimpia pukuideoita:Iisalmen naisvoimistelijat panostavat aina visuaalisuuteen ja pukuihin. Heillä on monesti teema, joka kulkee kaikilla joukkueilla. Esittävät kuulemma kokonaisuutena, seuranäytöksenä Iisalmessa.
Tämän vuoden teema tuntui olevan Muumit. Hauskat esitykset ja todella kivat asut. Hieno idea kaiken kaikkiaan. Tässä kalastaja/uimarit (haikin oli muuten mukana) ja Hattivattien tanssi. Hienosti Muumi-musiikkiin tehtyjä esityksiä.


Ihania, iloisia pieniä voimistelijoita!
Ihana idea sheriffi-puvuissa, todella kivat puvut ja hienosti oli yhdistetty hyppynaru ohjelmaan ja ideaan. Se toimi välillä lassona... :)

Nämä pienet punapukuiset ravut olivat aivan mahtavia! Iloisia ilmeitä, musiikki kertoi ravun saksista (Ella ja Aleksi -kappale). Puvut ja liikkeet ilmensivät musiikkia todella hyvin.Tässä Kuopion Reippaan voimistelijoiden Alinat-ryhmä. Reippaan väriset puvut ja pallot!

Oikein viihdyttävä ja mukava päivä!

Itse voimistelun Show-tapahtumasta ei valitettavasti ole kuvia, kamera lähti miehen mukana autossa vahingossa kotiin...

Reippaalle Show:sta hyvä saalis:
Isompien tyttärieni entinen joukkue Amelie sai kahdessa sarjassa (osallistuivat kahteen) kultaa, Aida-ryhmälle kultaa (osallistuivat vaan yhteen kilpasarjaan, lisäksi yhteen näytössarjaan) sekä Iloiselle rosvojoukolle, aikuisten naisten Aina-ryhmälle hopeaa!
Onnea mitaleista!!

Kuvani eivät ole kovin hyvälaatuisia, kaukaa katsomosta ei tahdo perus-putkella ja ilman lisäsalamaa saada kunnon kuvia. Toivelistalla kamera-tarvikkeita... taitaa kuitenkin lasten tarvikkeet taas viedä voiton hankinta-listalla... :)

Voimistelu/tanssi saralla taas muutenkin aktiivisempaa...

Esikoinen oli saanut pyynnön liikunnanopettajaltaan, että tekisi ja esittäisi tanssin tulevien seiskaluokkalaisten vanhempien illassa ensi keskiviikkona. Aikaa neidille jäi viikko ja oli mennyt suostumaan... tämä taas tarkoittaa sitä että mistähän puhutaan viikko...

Tanssi-kamu-siskokin on päässyt auttamaan...
Hän nimittäin tekee kirjaa esikoiselle jo suunnitelluista liikkeistä ja antaa ideoita ja neuvoja siinä sivussa.Välillä tuumataan missä mennään...Toisaalta ihana katsoa sivusta heidän yhteistyötään ja kuinka hyvin tiimityö toimii. Yleensä homma menee niin, että esikoisella on ideoita ja keksii liikkeitä ja keskimmäinen osaa ne heti liikkeeksi soveltaa. Välillä neuvoo isosiskoaan kuinka liike toimii parhaiten. Näin se on mennyt jo monta vuotta.
Siksi nauttivatkin tuolla tanssin puolella, kun pääsevät nyt yhdessä koreografeja tekemään.Jos meillä oli lapsena siskoni kanssa aina näytelmien tekoa ja viritystä, omilla lapsilla se tuntuu olevan tanssi- ja voimisteluesityksiä. Sinäänsä hauskaa huomata, että ei se omena kauas puusta putoa. ; )

Esikoiselle tuli iloinen viesti viikonloppuna, näillä näkymin pääsee mukaan Kajaaniin Uudet Tanssit Koreografiatkatselmukseen helmikuun alussa konservatorion ryhmän mukana. Tästä on iloittu! Sen verran kisoja ja näytöksiä ovat kiertäneet vuosien aikana, että tykkäävät esiintyä. (Toisin kun mamma...)Arvatkaapa mitä meillä muuten tänään tehdään...?

Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Uusia lukijoitakin on tullut, olette lämpimästi tervetulleita blogiini! <34 kommenttia:

 1. Ihania tanssi ja voimisteluasioita - kaikin puolin!

  /m

  VastaaPoista
 2. Ihanaa liikunnan riemua!!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3
  Noita aikoja on oikein ikävä :(
  Ehkä Emilia innostuu, kun vähän kasvaa:)

  VastaaPoista
 4. Huumi: Kiitos! Niinpä on. Mukavaa viikkoa!

  Memmi: Sanos muuta! Mukavaa viikkoa sinullekin!

  Mia: Paljon mahdollista... geenit, geenit. :) Toivotaan niin. Meillä tämä voimistelu vaihtui paljolti tanssiksi mutta vastaavia juttuja siis koetaan. Ihanaista viikkoa!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!