4. tammikuuta 2012

2012


Vuosi vaihtui ja niinpä eletään taas uutta vuotta.
Fyysisesti olisi voinut alkaa paremminkin, mutta tästä on suunta vain ylöspäin!
Meidän lapsista kahdella marraskuun lopun angiina jäi yskänä elämään. Joulunpyhien jälkeen vein lääkäriin kun yskä ei ota talttuakseen. Heillä molemmilla kasvoi mykoplasma verinäytteen perusteella. Lääkekuurilla siis uuteen vuoteen.
Itsellä alkoi myös yskä joulun alla ja edelleen yskin. Pientä viitettä mykoplasmasta minullakin, eivät vaan olleet varmoja onko vanha "vamma".

Lisäksi tällä viikolla ollut kontrollitutkimuksia ja sen myötä olen entistä kipeämpi. Joten eihän suunta voi olla kuin parempaan, vai mitä?Vuosi vaihtui Hyvinkäällä hyvässä seurassa sukulaisten (= hyvien ystävien) luona. Heidän kanssaan olimme kesällä Tanskan lomallakin. Lapset tietty intoilivat raketeista ja me aikuiset hyvästä seurasta ja ruoasta. (No ehkä miehet hiukan myös raketeista... :D)En ole vielä keksinyt arpapalkintoa, joten "hold your horses"! :)
Yritän miettiä viikonlopun aikana mitä palkinnoksi, sitten pistän arpajaaset pystyyn.Tämän kertauksen postauksen kuvat kyläreissulta, ihana rintamamiestalo... <3

Meillä on vielä kuusi pystyssä, emme ole raaskineet luopua siitä kun se on vielä niin hyvänä. Hommasimme tanskalaisen pihtakuusen ja se ei ole karissut vielä ollenkaan. Saattaapa olla tulevinakin vuosina olohuoneessamme pihtakuusi...
Muutenkaan en ole vielä jaksanut raivailla joulua pois. Virallisestihan se saa ollakin nyt loppiaiseen saakka.

Täällä haja-asutusalueella, katulamppujen ulottumattomissa, ollessamme taidan vielä jättää valojakin tuomaan valoa pimeyteen. Ainakin pihalle. 

Mukavaa loppiaista kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oi ei, pikaista paranemista sinne!<3

  Minulla on pihalla valot aina pitkälle kevääseen asti. Laitan ne aina lokakuulla pihalle, kun ne ovat mielestäni pimeän ajan valot, ei jouluvalot:) Mukavaa loppiaista sinulle, Piia!

  VastaaPoista
 2. Voi Piia, koetahan saada itsesi kondikseen ja tyttäret myös! Kyllä teillä on pitkään tuo tauti vaivannut :(. Paranemisia!

  Hei, se oli pihtakuusi, joka meidäm kavereillakin on ollut jo vuosia :)! Sen mäkin voisin harkita ensi jouluksi, ei muistaakseni allergisoinut..? Meillä ollut jo vuosia harmiton (ja tylsä) muovikuusi, mutta eipähän sitten varise (kun lapset korjaavat koristeiden paikkaa vähän väliä...) eikä tule "pikkuasukkeja" ;)..Nakkasin koristeet kuusesta uudenvuoden päivänä ja kuusi varastoon. Tunnelmavalot saavat kyllä olla vielä tammikuun (no ainakin puoliväliin). Tuntui kivalta vaihtaa väriä kotona, vaikka ei nuo jouluiset värit tänä vuonna kauaa ehtineetkään...hei nyt menee romaaniksi :). Tulehan käymään mun uudella nimellä varustetussa blogissa, jookos?

  Hyvää alkanutta vuotta 2012 ja tosiaan parempia vointeja!halit!

  VastaaPoista
 3. Myös sinne mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 4. Meillä kuusi sai lähteä jo viime viikolla kun ei napannut katsella sitä ilman valoja<( pitkän sähkökatkoksen aikana) Eilen oli taas sähköt hetken poissa ja mielessä kävi että taasko se alkaa. Toivottavasti paranette pian jokaiikka!!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!