16. joulukuuta 2011

Pipareita, pipareita


Tämä sirkus on pyörinyt meillä jo noin kuukauden verran.
Ensin lapset leipoivat joulumyyjäisiin.
Sittemmin olemme leiponeet oman perheen tarpeisiin ja lahjaksi.

Ja vielä kuulemma pitäisi tehdä taikinaa ja pipareita... Voi help me! Tuntuu että näitä riittää ja riittää...

Niin se on joka vuosi... sitten jouluaattona äiti menee purkille että laittaa herkkupöytään pipareita. Arvatkaapa onko niitä pipareita???!!!Meillä taitaa asustaa pipari-hiiriä ihan useampi kappale... :)

Lapset ovat koristelleet tähän asti kaikki piparit. Tänään minäkin pääsin hiukan verestämään taitojani, lasten kanssa. Ihan kivaa puuhaa kun joulumusiikki soi taustalla... (Hei, Michael Bublen joululevy on aikas hyvä!)Tytöt ovat tehneet pipari-joulukalentereita aina joulumyyjäisiin.

Meilläkin on yksi oma...
Töissä on ollut todella hektistä ja kiireistä ja vielä ensi viikon jatkuu. Takki on ollut illalla aivan tyhjä. Tuntuu että ei ole jaksanut omaa jouluakaan paljon laitella. Muutenkin nämä ilmat ovat vieneet turhat joulufiilikset pois...

Sen verran olen joulua laittanut, että viritellyt muutamat valot, vaihtanut sohvalle parit tyynynpäälliset (tosi kivoja Svaneforsin tämän joulun päälliset...) ja viritellyt sohvapöydälle vähän jouluista asetelmaa. Not much!

Viime viikonloppuna pyörähdimme mieheni kanssa Hesassa perinteisellä jouluostosreissulla. Pidämmekin noita reissuja "pikkujouluinamme". Yleensä yksi yö ollaan perillä, tällä kertaa ihan hotellissa! Lauantai-päivä juostaan kaupasta toiseen, nautitaan sushista, glögistä ja tavataan sukulaisia ja tuttuja lounas- ja glögi-treffeillä sekä vaihdetaan joulumuistamisia. Illalla sitten kotia kohti.
Tällä kertaa nautimme perjantai-iltana Töölössä Denny's pizzeriassa huippuhyvät pizzat ja kävelimme sitten keskustaan asti viinilasin perässä (hotellin aulabaari meni nenän edestä kiinni). Nautimme yhdet viinilasilliset ja suuntasimme takaisin hotelliin.
Kuitenkin kahdenkeskistä aikaa kaiken kiireen keskellä! <3
(Onhan meillä kuitenkin kunnon automatkatkin...)

RM:ltä tarttui mukaan mm. tuohitähtiä ja -hiutaleita, tämä ruukku sekä kauan himoitsemani viinilasit. Voi että siellä kaupassa voisi viettää vaikka joulun!

Myöskin Benico on ihana harmonisine värisävyineen läpi liikkeen.


Tällaista tänne!

Me lähdemmekin huomenna Raskasta Joulua konserttiin kahden vanhimman lapsen kanssa. Ada sai haluamansa nimipäivä-lahjan... :) Marco Hietala on koko perheemme suosikki!!!

Rock!


Ihanaista lähestyvää joulua sinulle!6 kommenttia:

 1. Noista pipareista ja kalenterista ei voi sanoa muuta kuin WAU!! Mukavaa konserttia :)

  VastaaPoista
 2. Olet oikeassa, ilmat eivät ole kovin jouluiset.
  Ihanat muotit teillä on pipareissa. Nuo luistimetkin on niin upeat. Piparikalenteri on kaunis, tuleeko riitaa kuka syö...
  RM:n tuotteet ovat ihania:)
  Mukavaa viikonloppua!

  Bannerisi on kaunis,oletko tehnyt nuo tähdet tuohon phjakuvaan jollakin kuvankäsittelyohjelmalla?

  VastaaPoista
 3. Terhi: No kiitos vaan! Odotamme kovasti konserttia... Mukavaa viikonloppua teidän pesueelle!<3

  Hanne: Kiitos paljon! <3 Olen sellainen piparkakkumuotti-fetissi... Keräilen niitä joka paikasta mistä vain erilaisia löydän. Keskellä kesääkin olen ostanut piparkakkumuotteja... Olen tehnyt tähdet PhotoScape -ohjelmalla. Ilmainen ohjelma jonka voi ladata netistä. Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Siis voi ihania kuvia ja miten ihania pipareita, Namskis:)
  Ja muutenkin siis aivan ihania ja tunnelmasllisia kuvia ja kyl Rm:t on niin ihania, itekin niitä hankin ja postauksen teen sit niistä myöhemmin!

  ♥Rauhaisaa joulunodotusta sinne "piparkakkutehtaalle"♥

  VastaaPoista
 5. Hyvin kauniita ja sitäkin herkullisempia piparkakkuja! NAM!

  Oikein hyvää konserttia ja joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Marjo: Kiitos Marjo! Tuollaisia räpellyksiä niistä tuli... Taito on kyllä ruosteessa parin vuoteen ei ole ehtinyt pipareita koristella... Pitäisi olla enemmän aikaa tehdä kaikkia tällaisia juttuja. Ihanaista joulunalus viikkoa!

  HoO: Kiitos!! <3

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!