13. marraskuuta 2011

2 viikkoa myyjäisiin...


Jälleen kerran... paniikki alkaa iskeä mitä lähemmäs myyjäisiä tullaan.
Joka vuosi sitä vannoo aloittavansa myyjäisvalmistelut ajoissa, ettei tule kiire... Ainahan sitä voi yrittää.

Mikä kumma siinä on että aina tulee kiirettä?
Viimeisen kahden viikon ajan kaikenmaailman muuta ohjelmaa on ollut melkein joka illalle. Vanhempainiltoja, lasten luokkien talkoita yms. yms.

Tulevana perjantaina pitäisi olla puotien pystytys autotalliin... Voisi sanoa että autotalli on vielä "vaiheessa"... Pitäisi ihan kuva täällä julkaista niin voisin lyödä vetoa että suurin osa teistä olisi sitä mieltä että siihen autotalliin ei vielä perjantaina kojuja pystytetä!Huvimajaa yritin nyt lauantaina viritellä jo hiukan valmiiksi. Tänne olisi tarkoitus laittaa omat "ulkotuotteeni" eli kranssit, pikkupuut, laatikot, kävyt yms.Kranssit on vielä suurimmaksi osaksi havuina säkissä... :-) Mustikkakranssit etenkin on niin hitaita ja työläitä tehdä. Lisäksi mustikanvarpuja menee yhteen kranssiin tuhottomasti.Tässä esimerkkejä puista joita olen väsäillyt. Nämä nyt on suurimmaksi osaksi tehty.

Tässä näitä laatikoita, joihin voi laittaa vaikka kukkia (esim. sypressin, pikkupuun), joulukortteja tai mitä tahansa!Osan tein kynttilälaatikoiksi.

Tässäpä esimakua tuosta pihamyymälästä.

Kaikki ompelukset, leipomukset... aloittamatta!! :(

Lapsilla pyöri piparisirkus tämän viikonlopun aikana. Laittelenpa siitä kuvia myöhemmin viikolla. Täytyy sanoa että ahkeria olivat. Tekivät perjantaina 6-kertaisen piparitaikinan ja kaikki piparit paistoivat keskenään nyt viikonlopun aikana. Eikä kuulemma vielä riitä... :) Ensi viikonloppuna siis täällä tuoksuu JOULU! :)


PS. Ainiin, tässä sivussa vietettiin isänpäivääkin... kaikki touhuten. Isi tosin sai aamulla aamupalan sänkyyn ja päivällä lasten tekemän ruoan. Ja hyvää oli! Onnea kaikille isille!! <3

8 kommenttia:

 1. Hei, onpas ihania tuotteita sinulla sinne myyjäisiin. Pikkukuuset, laatikot, kaikki. Olette kyllä ahkeria, täytyy ihailla tarmokkuuttanne kun saatte tuollaisen pystyyn, mitä luin aikaisemmin. Harmi etten pääse kun asun niin paljon pohjoisempana.
  Mutta ideaa tuossa on..
  Joskus voisi vastaavanlaista yrittää jos löytyisi porukka, mutta työtä tuo kyllä vaatii, enkä taitaisi edes osata.
  Mutta onnea teille myyjäisiin ja toivottavasti tulisi vähän lunta. Terv.Annitanni

  VastaaPoista
 2. Huh!! Ihania juttuja olette tehneet ja mukavaa kun sinulla on reippaita tyttöjä auttamassa. Aika iso työ taitaa olla myyjäisten tekeminen:) Tsemiä sinne!!!

  VastaaPoista
 3. Annitanni: Kiitos kommentista! Eihän nämä myyjäiset itsestään synny. Tähän tarvitaan viikkojen, jopa kuukausien työ. Joulu vaan on aina ollut lempi "vuodenaikani" ja niinpä tällaiseen on ryhdytty. Kaikki joulupuuhastelu on niin ihanaa! Joskus työn, lasten harrastusten ja näiden "omien harrastusten" yhteensovittaminen vaan on työlästä... :) Tsemppiä sinne ja kyllä tällaiset yhteiset touhuamiset naapureiden, ystävien ja muiden kanssa lisää yhteisöllisyyttä sekä ovat vastapainoa arjelle. Suosittelen tarttumaan haaveisiin!

  Varpunen: Kiitos sinulle kommentistasi! <3

  Memmi: Kiitos kamu! <3 Kyllähän näihin työtä tarvitaan, juuri lopettelen tältä illalta. Aikamoiset puolitoista viikkoa edessä, illat venyvät pakosti. Eniten tällä hetkellä jänskättää tuo autotallin siivous... :)

  Nonnukka: Kiitos sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. TAHTOO TUONNE!!!!!
  Miks ihmeessä teidän pitää olla niin kaukana?!? Aivan upeita tuotteita sinulla myynnissä!!!

  VastaaPoista
 5. Ihania tuotteita! Yritän todellakin päästä käymään myyjäisissä!

  VastaaPoista
 6. Mia: No eihän myö olla yhtään kauempana kuin työkään! :) Perhe kyytiin ja matkaan vaan! :) Kiitos kaunis sinulle ystävä! <3

  Johanna: Kiitos! Kiva kuulla, olet lämpimästi tervetullut ja muistathan tulla moikkaamaan jos en tajua! :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!