10. lokakuuta 2011

Viikonloppu ja produktio on ohi


Meidän perheen viikonloppu meni barokin merkeissä.
Kuopion Musiikkikeskuksella oli suuri barokkimusiikin konsertti, jossa oli soittajia yli 170. Pelkästään viulisteja oli 70. Mukana oli myös 12 konservatorion tanssikoulun tanssijaa, joista kaksi oli meidän vanhimmat tyttäret.

Aurinkokuninkaan aikaisia hovitansseja oli ehditty harjoitella vajaat kaksi viikonloppua ja sitten vaan lavalle ison orkesterin kanssa!

Omat jännitysmomentit toi isot (rokokoo)puvut, tanssiminen korkokengillä eka kertaa (taisi olla keskimmäisellä tytöllä korkokengät eka kertaa jalassakin...) sekä NÄYTTÄMÖMEIKKI!
Meidän tytöt nimittäin ovat vielä välttyneet siltä touhulta. Esikoisella on niin herkkä iho ja silmät, että kerran voimisteluajoilta hän sai kunnon silmätulehduksen kajalin käytöstä. Eipä ole sitten siihen touhuun lähtenyt... Keskimmäinen ei muuten vaan halua käyttää.
Hyvinhän se sitten meni... Edellisenä iltana annoin hiukan opastusta ja sitten seuraavana päivänä joutuivat itse virittelemään.Puvut olivat lainassa Kuopion Kaupunginteatterilta.Tämä konsertti oli niin suosittu että iso konserttisali oli jo varttia ennen konsertin alkamista täynnä ja osa katsojista (n. 50) jäi ovien ulkopuolelle ja joutuivat seuraamaan konsertin aulan monitoreista. Näistä osa oli ollut esiintyvien lapsien vanhempia, joten pettymys on ollut suuri! Osa oli lähtenyt pois koska eivät päässeet saliin.

Konsertti oli upea! Soittajat 6-vuotiaista aikuisiin ammattilaisiin olivat huikaisevia! Iho meni kananlihalle monta kertaa kun koko porukka pärähti soittamaan. Uskomatonta taitoa ja upeaa musiikkia! Kyllä heräsi barokki itsellekin aivan toisella tavalla eloon! Tottakai oli myös upeaa kun 12 tanssijaa tanssi hienoja tansseja ison orkesterin soittaessa, etenkin kun kaksi tanssijoista oli omia lapsia ja tanssivat ensimmäistä kertaa elävän orkesterin soittaessa...

Valitettavasti koko ryhmästä en voi laittaa kuvia, koska minulla ei ole julkaisulupaa muilta.

Virtaa alkavaan viikkoon kaikille!

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita tytöt pukuineen :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania puikuja ja kauniita neitejä!!
  Nuo tuollaiset isot hameet on aivan upeita, voisi niitä olla vieläkin;)

  VastaaPoista
 3. Riitta: Kiitos, kerron neideille... <3

  Mia: Kiitos, sanopa muuta. Minä olen ihan myyty noihin!

  VastaaPoista
 4. Hei,
  osuin jostain vierailulle blogiisi ja osui ja upposi täysillä! Kahlasin kaikki jutut läpi ja ihan kuin olisit pääkopassani käynyt vieraisilla...kiitos kovasti kauniista kuvista ja ihanista jutuista! Upea kasvihuone, ihana koti ja hauskaa tarinaa jumppa-arjesta! Meidän 3:sta tytöstä ei enää kukaan harrasta joukkuevoimistelua (ohjausta kylläkin) mutta niissä ympyröissä tuli pyörittyä ja paljetteja ommeltua :) Tuli niin hyvä olo luettuani juttujasi että tällä jaksaa taas tätä syksyistä arkeaa autoimmunisairauksien keskellä.

  Koitan piipahtaa joulumyyjäisissä jos vain kelit suinkin myöten antavat, sillä tunnelma oli niin kutsuva!
  Kauniita syyspäiviä sinulle ja perheellesi, upeita tyttöjä ! terkuin mamma 41-v. Hyvinkäältä

  VastaaPoista
 5. Siis mitä muuta voin sanoa kuin : W A U!!! Vallan upean näköistä ja kuuloista :). Varmasti ollut esiintyjille mieletön kokemus, tyttäresi ovat kyllä päässeet upeaan "produktioon", hienoa! Ikimuistoinen elämys ja kokemus teillä ollut :).

  Hyvää viikon jatkoa Piia!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi tuhannet kiitokset kauniista kommentistasi! Kun luin kommenttisi tuli ihan kylmän väreet kun siellä on niin samojen asioiden kanssa painiva henkilö... :) (Itse olen oikea autoimmuuni-magneetti... )Onpa hauskaa huomata että meitä samanlaisia on olemassa. Tosi kiva jos jutut ovat miellyttäneet. Olet sydämellisesti tervetullut myyjäisiimme! <3 Kerää vaikka autolasti täyteen naisenergiaa niin on matkaseuraa. ;) Jos tulet, niin tule ihmeessä vetämään hihasta niin voidaan vaihtaa sanasia! Oikein hyvää syksyn jatkoa sinullekin!

  Huumi: Taatusti oli!! :)

  Virpi: Voi kiitos! <3 Hei, sulla on uusi kuva!! :)

  Minna: Kiitos, niin oli. Tytöt olivat aivan innoissaan tuosta! Sinun blogin lopetus tuli kun salama kirkkaalta taivaalta ja en enää pystynyt kommentoimaankaan! Surullista että niin kävi mutta tuhannet kiitokset ihanasta blogistasi, todella hyvistä resepteistä ja kaikesta kivasta tekstistä! Jos tulet katumapäälle niin vinkkaa ihmeessä! Tulen nimittäin heti "luoksesi"!
  Hyvää viikonjatkoa sinullekin!<3

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!