31. lokakuuta 2011

Nakkipizzaa ja tunnustus


Viikonloppuna teimme Nakkipizzaa. Ohje oli uusimmassa Glorian Ruoka&Viini -lehdessä ja kuulosti niin mielenkiintoiselta että oli pakko kokeilla.
Pizza oli todella herkullinen ja siitä tuli heti meidän perheen suosikki! Ei ole itsellä käynyt koskaan mielessä käyttää nakkia pizzassa, onneksi tuli kokeiltua.

Tässä ohje tuohon pizzaan:

Pluténien nakkipizza

1 tlk tomaattimurskaa
1 pkt HK:n nakkeja
1 purjo
1 paprika
3 tomaattia
1 ps emmentaaliraastetta
oreganoa
paprikajauhetta
ripaus aromisuolaa

Tee taikina edellisenä iltana jääkaappiin. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Laita tyhjä pelti uuniin. Kauli pizzapohja pellin kokoiseksi ja siirrä leivinpaperin päälle. Levitä tomaattimurska pizzapohjalle. Lisää lohkotut tomaatit ja juusto.
Vedä pizza leivinpaperin avulla kuumalle uunipellille. Paista pizzaa noin 10 - 12 min. Mausta pizza oreganolla, paprikalla ja suolalla. Tarjoa sinappikastikkeen kanssa.

Äidin sinappikastike
1dl vettä
2 dl sokeria
1 dl Coleman's -sinappijauhetta

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sokeri. Ota kattila levyltä. Vatkaa sinappijauhe sokeriliemeen. Anna jäähtyä: vatkaa aina välillä. Kastikkeesta tulee ketsuppimaisen juoksevaa. Kaada kastike pulloon, josta sitä on helppo annostella. Säilytä huoneenlämmössä.

Nam! Tuo sinappikastike todella kruunaa pitsan!

***

Sain jokin aika sitten tunnustuksen Amalfin Sitruunat -nimisestä blogista. Tuhannet kiitokset tästä! Hienoa että uudet henkilöt ovat löytäneet tänne blogiin ja saadessaan tällaisen tunnustuksen tuntuu upealta! Kiitos sinulle! Amalfin Sitruunat -blogissa on upeita reseptejä, käykääpä kurkkaamassa!



Olen saanut tunnustuksen aikaisemmin, joten vastaukset voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ.

Uusia lukijoita on tullut, lämpimästi tervetuloa blogiini!

Mieltäni on myöskin lämmittäneet anonyymit ja aivan uudet kommentoijat. Kiitos todella paljon teille kaikille! <3 <3 <3

Pirteätä viikkoa teille kaikille!!

3 kommenttia:

  1. suurena pizzan ystävänä tätä täytyy kokeilla, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Näyttää kkuvassasi herkulliselta!
    En kyllä minäkään ole koskaan ajatellut nakeja pitsaan, mutta ehdottomasti täytyy kokeilla. Aina muuten tulee tehtyä niitä samoja.:)

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin :) Näyttää yllättävän hyvältä vaikka itse en nakkeja syö, mutta muut meidän perheessä kylläkin. Pitänee kokeilla tätä joskus:)

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!