3. lokakuuta 2011

Aika mennä jolkottaa...


... ja joulumyyjäisemme lähestyy.

Marraskuun viimeinen viikonloppu autotallimme näyttää Joulupukin pajalta.
Järjestämme naapureiden ja tuttavien kanssa 4. kerran peräkkäin Kylän Pienet Joulumyyjäiset.

Meitä on kymmenkunta myyjää (enempää ei mahdu) autotallissamme tuona viikonloppuna. Kaikki olemme harrastelijoita, päätyönämme teemme jotain ihan muuta.
Kaikkia yhdistää samanlainen tekemisen ilo ja jouluhenkisyys. Vaikka puurramme iltamyöhään töittemme ohella jouluisia tuotteita myyjäisiin, nukumme viimeisinä öinä huonoja yöunia, tekemistä riittää joka sormelle ja varpaalle, sitä viikonlopun tunnelmaa ja jouluhenkeä ja iloisia ihmisiä ei voita mikään!
Palkka kovasta työstä tulee siitä, kun samanlainen jouluhenki ja tunnelma tarttuu jokaiseen kävijään.

Ihana nähdä kun ihmisten ilmeet venähtävät talliin astuessaan... eivät nimittäin ole osanneet odottaa sitä näkyä mikä siellä kohtaa.


Itse olen ollut melko jumissa näiden tuotteiden teon suhteen...
Sillä aikaa mieheni on kantanut kortensa kekoon, hän on nikkaroinut puulaatikoita, jotka minä olen sitten koristellut.Kun nämä valmistuivat sanoin heti miehelleni että näitä kyllä taitaa jäädä itselle jonkin verran...
Ajattelin nimittäin laittaa näihin joulukukkia tms.
Ulko-oven eteen yksi, johon voisi vaikka laittaa tuijan tai sypressin, terassille, huvimajaan, sisälle... Tulikohan näitä myyntiin montakaan...?

Tämä on kyllä aina sama juttu, jotain kun keksii ja tulee valmiiksi, siitä ei olisikaan valmis luopumaan... Itselle löytyykin tuhat ja sata käyttöä.Mutta tällaisia mahdollisesti saa sitten myyjäisistämme.
Ja paljon muuta, monen henkilön käden tuotteita ja luomuksia.

Kunhan saamme sivut valmiimmaksi laittelen linkkiä että voitte käydä kurkkimassa tuotteita.
Sieltä saa ainakin ideoita omiin joulun valmisteluihin!


Kuulemisiin ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni ja kävijöille!!17 kommenttia:

 1. Kuulostaapas mukavalta tuollaiset myyjäiset ja ihania kuvia. Jotenkin se on jännä juttu, että joulu hiipii mieleen enemmän ja enemmän kun päästiin lokakuuhun :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Jouluntekijä edelleen...! =)

  /m

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanalta tapahtumalta tuo vaikuttaa!!Ja mielettömän hienoja laatikoita olette yhdessä tehneet!

  VastaaPoista
 4. Voi että, tuonne kun pääsis!! Aivan ihanan näköistä ja niiiiin tunnelmallista <3

  VastaaPoista
 5. Me myös parhaan ystävän kanssa ollaan jouluisin osallistuttu erinäisiin myyjäisiin! Työnmäärään nähden palkkaa ei ehkä jää mutta niin se joulu tarttuu ja tulee hyvämieli ♥ Tänä vuonna saattaapi olla ettei ehi mitään valmistamaan kun sairasloma on haitannu osaltaan hommia !
  Iloa viikkoosi :)

  VastaaPoista
 6. No niin venähti minultakin, voiko autotalli näyttää noin ihanalta?:)

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näytti nuo kuvat! Saako udella, että missä päin nämä myyjäiset tulee olemaan? Josko vaikka paikan päälle pääsis tulemaan....

  VastaaPoista
 8. Virpi: Joo, kyllä se itselläkin kovasti iltojen pimetessä alkaa mieli jouluun vetää. Tosin olen kyllä aina ollut melkoinen jouluihminen, että saatan jo alkaa kesällä joulua suunnittelemaan... :) Mukavaa viikkoa!

  Huumi: Mihinkä se koira karvoistaan pääsisi... :)

  Kristiina: Voi kiitos! <3 Kyllä itsekin innolla aina marraskuun loppua odottaa. On vaan niin ihana olla keskellä täyttä joulutunnelmaa...

  Terhi: Kiitos, kyllähän tänne pääsee kun ottaa nokan kohti Kuopiota... perheviikonloppu vaikka Rauhalahteen! ;)

  Riitta: Voi kun kiva että sielläkin puuhaillaan näissä merkeissä! Itsellä myös sairasloma aikalailla vaikeuttaa tätä työskentelyä. Kyllä, se on se hyvä mieli joka palkan tuo, ei todellakaan voi sanoa näillä rikastuvansa maallisesti. Mutta kun on niin jouluun hurahtanut niin saa oikean syyn askarrella joulua!! :)

  Inkivääri: :D Kiva juttu!

  Mimmi: Kiitos, saa udella. Hiltulanlahdessa Kuopiossa. Laitan vielä tarkempaa tietoa lähempänä. Tervetuloa vaan! (Viime vuonnakin meillä kävi Tampereelta asti päiväseltään asiakkaita...)

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi kuullostaapa ihanalta ja vielä ihanemmalta näyttää! Kumpa pääsisin ostoksille :)

  VastaaPoista
 10. Siis WAU mikä tunnelma! Varmasti on joka aistille teidän myyjäisissänne ihmeteltävää :)! Kaunista kertakaikkiaan!

  Huh, mutta on teillä tuossa työtä! Nuo laatikot, jotka miehesi kanssa yhteistyössä olette tehneet ovat kyllä hienoja :).

  Mukavaa viikonjatkoa!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten ihanalta kuulostaa!!! Ja voih miten ihania puulaatikoita - enkä yhtään ihmettele ettet niistä malttaisi luopua! ;)

  VastaaPoista
 12. Oikein tunnelmallinen joulu tapahtuma:) Hienot laatikot!

  VastaaPoista
 13. Nonnukka: Kiitos, olet oikein tervetullut ostoksille! ;)

  Minna: Kiitos Minna! Joo, kyllä kaikki aistit on otettu huomioon... Ja tuon tallin rakentaminen kyllä kestää. Ensin meidän isännän ja minun tehtävä on kuoria autotalli sen verran tyhjäksi, että sinne puodit saadaan (voit uskoa mikä työ, se kun on autotalli!). Sitten porukalla viritellään heinäseipäät ja juuttikankaat. Sen jälkeen alkaa valojen, mattojen, verhojen ja kaiken laittaminen. Joten kyllä siinä reilu viikko kestää työn ohella. Pari viikkoa siivouksineen (sisältää kaksi täyttä viikonloppua). Ei niitä viitsi heti myyjäisten jälkeen riisuakaan... Käymme perheen kanssa tunnelmoimassa glögimukin kanssa ja joulumusiikin siivittämänä siellä vielä myyjäisten jälkeisellä viikollakin.

  HoO: Kiitos, kyllä tuosta on muodostunut ainakin minun ja tyttärieni kohokohta vuodessa. (Isäntä joutuu luopumaan tallistaan, se kirvelee...;D Kesällä jo alamme tyttöjen kanssa suunnitella myyjäisiä! Samoin puheestamme löytyy sana joulumyyjäiset melko usein... ;D

  Memmi: Kiitos Memmi! Kiva että välittyi kuvien mukana.

  VastaaPoista
 14. No voi vautsi mikä myyjäiset ootte taikoneet autotalliin!!! Voi, että ku pääsis paikan päälle - tai eihän sitä koskaan tiedä vaikka joskus nähtäiskin;)

  VastaaPoista
 15. Sanna-Riikka: No kiitos, olet todella tervetullut! Hauska olisi todellakin nähdä, myöskin teidän vekarat. Olisi mielenkiintoista nähdä lapsien ilmeet kun virtuaalihenkilöt konkretisoituisivat... :D

  VastaaPoista
 16. Vautsi mitä luovuutta ja tekemisen iloa! Ihan syttyi joulufiilikseen jo tässä vaiheessa - kiva kuulla lisää!

  VastaaPoista
 17. Voi että, mäkin tahdon tuonne!! Myyjäisistä sitten paljon kuvia ja voittehan te myydä tuotteita sitten vielä blogin kautta!!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!