19. syyskuuta 2011

Terassin pöydät


Vihdoin saimme lasit terassimme "tuunauspöytiin"!
"Vilvoittelunurkkauksessa" meillä on vanha tynnyri, jonka päälle olen odottanut lasia, että esim. saunajuomat voi laskea kädestään. Nyt lasi siis tuli ja tuohon pöydälle mahtuu saunajuomat paremmin.Laitoin lasikannen alle hiukan viinipullon korkkeja.Toinen tuunattava pöytä oli tämä terassin toisen pään ruokailupöytä. Se on siis tehty vanhasta peiliovesta ja vaati ehdottomasti lasikannen päälleen. Ruokailu oli hiukan "liikkuvaa" tuolla pöydällä, kun lautaset keikkasivat peilin kohdalla...


Nyt lasin alla on vielä simpukoita ja kiviä, mutta jouluksi voisin laittaa jotain muuta pientä koristetta peilien kohdalle.

Ja tuo toisen kuvan keskimmäinen pallo on kivi, oikeesti. Ei mikään taikinapallo. Kun löysin tuo niin ihmettelin sitä itsekin. Niin täydellisen pyöreä se on. Tällaisiin paikkoihin päätyvät siis joka paikoista matkoiltani keräämät kivet (ja simpukat). Minä kun olen pylly pitkällä keräämässä kiviä joka paikassa, missä vaan sopivasti osuu kohdalle!Tässä vielä yksi kuva terassilta patiolle päin.
Viime yönä meillä oli ensimmäinen pakkasyö... saa nähdä kuinka noiden kukkieni kävi. En ole vielä ehtinyt tuhoja katsomaan...

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!


8 kommenttia:

 1. Voi, ompa sulla ihanat pöytä-ideat!!! Tykkään =)
  Hei tonne lasin alle voi jouluks laittaa valotkin ja kaikkee ihanaa!!!!
  Esittele sitte aina uudet pöytien somisteet meille =)))

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka teillä on kauniin näköistä! Ihanat terassit olette tehneet ja muutoinkin hienot systeemit!

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat pöydät, tykkään erityisesti tuosta tynnyripöydästä, ihanan erilainen, sopisi hyvin sisällekin. Kiva idea laittaa lasin alle koristeita!
  Aika mahtavan näköinen tontti teillä ja -kokoinen :)

  VastaaPoista
 4. Ihan huippuja juttuja jälleen! Siis ihan loistojuttuja <3

  VastaaPoista
 5. FanniAuroora: Kiitos! <3 Nuo valot ovatkin hyvä idea. Laittelen sitten kuvia uusista tuunauksista. Viimeistään joulumyyjäisiin mennessä ne on tehty, tuo terassi nimittäin toimii myyjäisissämme "Muorin Glögilänä"...

  Marita: Voi kiitos Marita! Kylläpä lämmitti mieltä kaunis kommenttisi. <3


  Marika: Kiitos kaunis sinullekin!<3 Itse ihastuin tuohon tynnyriin myös ja älähdin kun naapuri oli laittamassa sitä mäkeen... Sopii todellakin vaikka sisällekin. Joo, tonttia meillä riittää (5800m2, josta nurmikolla n. 4000m2) se etu on täällä "maalla" asumisessa... Ruohonleikkuu tosin on n. 3 tunnin juttu... Mutta kiva kun on ruoholla että lapset saavat voimistella.

  HoO: Voi kiitos! <3 Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihanat ideat! Tuo viinipullon korkki - koristus sopisi meidän perheelle :)
  Meillä on sulle muuten jotain mukaan napattavaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihania tuunauksia. Tuö pöytä oli aivan huippu! Tykkäsin tosi paljon!!

  Itse olen etsinyt tuollaista vanhaa tynnyriä (isoa) sadeveden keräysaltaaksi, mutta niitä ei ole täälläpäin oikein liikkeellä. Äidillä ja isällä on taas tuollaiset pienet tuoleina takkahuoneessa.

  VastaaPoista
 8. Johanna: Kiitos kaunis sinulle! Käynpä nappaamassa sen sieltä. Joo, meilläkin noita korkkeja löytyi... :)

  Mia: Kiitos! Tuo tynnyri oli kyllä onnenkantamoinen itselläkin. En minäkään niitä ole paljon nähnyt. Sinun pitää suunnitella vanhemmillesi uudet tuolit niin vanhat "vapautuvat"... :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!