9. syyskuuta 2011

Kuulumisia


Hellou!

Boring... boring...
Tie Avonleaan, Tunteita ja tuoksuja ym. ym.
Minä tiedän niiden alkamisajat nykyisin... Niistäpä päiväni ovat tällä viikolla koostuneet. Sohvan ja sängyn vankina kanavaralli pyörii.
Ei sen puoleen, Tie Avonleaan uppoaa minuun todella hyvin. Jokin ihme veto minulla on kaikessa asiassa 1800-luvun loppuun - 1900-luvun alkuun.

Lemppareitani ovat myös Hercule Poirotit, Downton Abbey, Candlefordin postineiti ja Pieni Talo Preerialla. Olen ilmeisesti vanhasielu tämän ajan vaatteissa.Lapset kantoivat minulle sohvalle tarvikkeitani...
Niistä syntyi tällaisia koruja.

Lasihelmiä ja 925 hopealankaa, 0,8mm.Hopeaa. Aivan kuten kuopus toi koulun yleisurheilukisoista...
Keskimmäinen toi kirkkaamman kullan.

Laittelen näitä tuonne Korut -sivuille.

Joulumyyjäisemmekin ovat tulossa, joten näitä voi varmaan löytää sieltäkin...Lopuksi pieni käytännön vinkki... :)

Niille jotka taistelevat banaanikärpästen kanssa tähän aikaan vuodesta... (meillä niitä hiivatti riittää, kiitos marjojen ja muiden "satojen")
PUNAVIINIÄ LASIIN niin kyllä kuulkaas kärpäset löytyy!

Otin yhden viinilasillisen ja nautin sen kirjastohuoneessa, kokonainen komppania banaanikärpäsiä oli hetkessä löytänyt tiensä keittiöstä kirjastoon viinilasin ympärille pörräämään.
Syksyisin yleensä laitankin tilkan punaviiniä lasin pohjalle, seuraavana päivänä lautanen tai kortti lasin päälle ja iso määrä kärpäsiä on pois. Joskus olen vienyt lasin ulos ja vasta siellä nostanut lautasen/kortin pois. Iso osaa "pökrää" viiniin lasin sisälle, osa lentää lasiin, mutta jäävät nalkkiin kunnes päästän ulkona pois.

Että sellaista! :)

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!8 kommenttia:

 1. Ai, että miten kauniita koruja!

  VastaaPoista
 2. Tsempit sinulle toipumiseen! Ja kiitti vinkistä, meilläkin meinaan on ainakin yks armeija banaanikärpäsiä... ja hain tänään viikonlopun kunniaksi punkkuakin ;) Kauniita koruja!

  VastaaPoista
 3. Nonnukka: Voi kiitos! <3 Hyvää viikonloppua!

  Virpi: Kiitos paljon sinulle! <3 Joo, hyvä syy avata punaviini -pullo... :)

  VastaaPoista
 4. Voi, nyt vasta luin mihin toimettomuuden olotilaan olet joutunut! Mutta ota hyöty irti, pysähdy ja hiljenny. Kerää voimia niihin päiviin kun pääset taas touhuamaan. Kuinka pitkä sairis sulla on?

  VastaaPoista
 5. Ja jostain kumman syystä Pieni talo preerialla itkettää aina...=)

  Paranemista toivottelen!

  /m

  VastaaPoista
 6. Marita: Kiitos paljon sinulle! Sairasloma ainakin 5 viikkoa...

  Huumi: Eikö olekin jännä juttu, itketti lapsena ja aikuisena vasta itkettääkin. Mutta minäpä tiedän miehiäkin jotka itkevät sitä katsoessa... ;) (Ei kyllä oma isäntä, heh)

  VastaaPoista
 7. KAuniita koruja ♥
  Punaviinilasin kimppuun sain minäkin joukkioittain pikkuitikoita, vaan kun laitoin lautaselle sitä niille tyrkylle pyydykseksi niin ei kelvannutkaan:)
  Luin kommenttisi Maritan blogista ja halusin tulla sanomaan, että siunausta päiviisi. Mummosi viitoittaman tien vahvistumista...se on tässä elämänmenossa ihan paras tie♥
  Voimia sulle ja koitahan nauttia pysähtymisestä.

  VastaaPoista
 8. Tinttarus: Kiitos kommentistasi! Joo, olen huomannut, että pitää tehdä salakavala ja nopea pyöräytysliike lasille, että jäävät kunnolla nalkkiin. Näköjään pääsevät viinistä irti, koska meillä on keittiön saarekkeen päällä mukiteline ja mukit ovat täynnä pieniä punaisia pisteitä... olisikohan käynyt tahmatassuja piipertämässä... :) Kiitos kannustuksesta muutenkin! :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!