30. elokuuta 2011

HelminauhojaSyksy saapuu ja sisälläkin tulee jo hiukan oltua.
Eli vihdoin olen saanut jotain käyntiin.

Olen tehnyt tällaisia puuhelmi -kaulakoruja. Prototyyppejä, jotka on viety käsistä by tyttäret ja sisko...

On tullut itsekin jo kokeiltua ja oikein mukavat ovat olleet tunikoiden ja neuleiden kanssa.Nyt tekemään itselle syksyisiä koruja!
Helppoa ja nopeaa: satiininauhaan pujotetaan puuhelmi, solmu aina väliin pitämään helmi paikoillaan. Nauhan päät olen polttanut, ettei liesty.
Nauhan saa ihan hyvin pujoteltua, kun pään kiertää ohueksi "puikoksi".Ja voilá! Koru on valmis! :)6 kommenttia:

 1. Onpas kivoja! Mistä nuo helmet on hankittu? Tuollaisia mäkin kyllä kokeilen tehdä, voisin jopa osata ;) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Huumi: Ja helppo! :)

  Terhi: Olen ostanut helmiä netistä, mm. helmikauppa.com, esteriina, sinelli... kannattaa katsoa nuo netti-helmikaupat. Ja varmasti osaat tehdä! Tekemisen iloa! :)

  VastaaPoista
 3. Mun piti jo tuohon edelliseen käydä kommentoimassa, mutta se vaan jäi ja jäi :(
  Mutta nyt:) Siis tosi kivannäkönen tuo teidän huvimaja ja niin tilava. Ei niinku tavallisesti sellanen ahdas, että kaikkien pitää siirtyä, kun yksi lähtee ulos.

  Ihanan simppeli koru, just sellanen, mistä minäkin tykkään :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. No juu, hieno idea jälleen!! Mahtaiskos sitä osata? Pääsikös tein tyttö muuten siihen ryhmään??? Huolestunut blogisisko täällä vain kyselee:)

  VastaaPoista
 5. Mia: Ole hyvä vaan! Kyllä on sen verran helppo tehdä että antaa palaa vaan. Siksipä sen laitoinkin, jokainen osaa kyllä vastaavan tehdä! :) Kiitos huvimaja kommenteista. Kyllä tykkäämme itsekin, on mukava seurustelupaikka. Ja tosiaan, tilaa haettiin että mahdumme ystävien kanssa sisään. Yhteensä 12m2. :)

  Sanna-Riikka: Voi kiitos ihanasta huolenpidosta! <3 (Lämmittää, että joku oikeasti lukee ja ajattelee näitä :P) Meidän neitonen piti koulussa mainospuheen ryhmästä ja kaksi tyttöä luokalta lähti mukaan. Eilen oli ollut 7 tyttöä yhteensä, pitivät ainakin eilisen tunnin. Olivat sanoneet että pitäisi olla 8-10 lasta. Aliisa kovassa toivossa että tulisi ainakin yksi lisää että ryhmä toteutuisi. Hirveä into eilisen jälkeen! :) Terkkuja pojille!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!