29. elokuuta 2011

Elokuun pimeät illat


Voi että nämä elokuun lämpimät, pimeät illat ovat ihania!
Olemme nauttineet niistä kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.
Toissa viikonloppuna Savonlinnassa ja Savonrannalla isovanhempien mökeillä ja viime viikonloppu kotosalla.Vanhempieni mökillä ei ole sähköjä, niinpä kaikki valaistus on kynttilävalaistusta. Tunnelmallista! Tässä aittamme.Tyyni ilta.Anoppilassa rantasaunan jälkeen letunpaistossa...Tänä viikonloppuna nautimme kotosalla todella lämpimistä illoista, kirkkaasta tähtitaivaasta sekä rauhasta...

Viime talvena tein meille ympärivuotisen valaisimen terassille poronsarvista.Tunnelmantäyteisiä iltoja kaikille!!!

Tänään tuli harjoituksista iloisia ja vähemmän iloisia tyttöjä...
Nuorimmaisella oli suru puserossa ja kyynel silmässä, kun hänen ryhmäänsä ei tullut ketään muita tyttöjä ja pelkää että ryhmää ei tulekaan. Tykkää tosi kovasti vetäjästä.

Isommat hihkuivat ilosta kun tulivat nykytanssin tunnilta... Oli kuulemma tosi kivaa ja sellaista mitä halusivatkin. Ja bonuksena mukava vetäjä.

Toivottavasti ilo löytyy pienemmällekin! :)

Tällaista tänne!

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia! Minäkin pidän elokuun illoista! Tsemppiä tytöille, sille pienimmällekin :)

  VastaaPoista
 2. tunnelmallista syksyä Piia!

  VastaaPoista
 3. Huomenta Piia ja tytöt! Voi toivotaan nyt, että nuorimmainenkin pääsisi ryhmään tai siis, että ryhmä muodostustuisi, mä tiedän tuon tunteen, kun viime talvena DAni ois niin kovasti halunnut aloittaa yhden harrastuksen ja ei päässyt ryhmään, koska ikä ei riittänyt, oli niin ikävä katsella pientä poikaa surullisena, ku ei päässyt mukaan!!! Joten toivottavasti onnistuu!!!! Terkkuja tytöille ja kohta muuten tulossa täältä päin sellanen pieni RM postauskin!

  VastaaPoista
 4. Marita: Kiitos, kerrotaan.:) Oi ihana elokuu! <3

  Memmi: Kiitos samoin sinulle ystävä!!! <3 <3 Harmi kun en pysty kommentoimaan sivuillasi, monta kertaa olen yrittänyt...

  Sanna-Riikka: No moi vaan sinnekin! :) Kyllä se on harmi jos lapsi ei pääse osallistumaan kun intoakin on!! Toivottavasti teilläkin on löytynyt korvaava harrastus. Katsotaan nyt tuon pienimmän kanssa. Hän uhkasi koulussa mennä luokan eteen esitelmöimään tuosta jumpasta ja kannustamaan kavereita lähtemään... Äitiinsä tullut vissiin omatoimisuudessa... ;) Innolla odottelemme postaustasi!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!