20. kesäkuuta 2011

Sadeillan touhuja


Voi että on "myttynen" keli!!
Ärsyttävän ankea ja melankolinen sade ollut koko päivän. Minä olen juuri niitä ihmisiä joka saa energiaa auringonpaisteesta. Voitte siis kuvitella onko energiaa tänään ollut...

Piiskasin itseni tekemään jotain "hyödyllistä". Painelin pajaani ja kankaitani selkkaamaan. Tiedän... ilman inspiraatiota ei synny mitään järkevää, ainakaan minulla. Nytpä olinkin ollut etukäteen viisas ja inspiraation ollessa luonani olin viritellyt kankaita, nauhoja ja valmiiksi kirjomani kuvan samaan kasaan. Toteutusta siis uupui.Ylläri, pylläri... pellavaa! Ostin Porvoossa vieraillessani Liina Interiörs -liikkeestä ihania nauhoja. Juuri oikean sävyisiä pellavan kanssa!
Tämmöinen sieltä sitten syntyi!Ja voitte uskoa että on synkkä ilma... ei meinannut kuvistakaan tulla mitään vaikka ulkona kuvasin! Piti aikalailla kuvankäsittelyllä "valoistaa" niitä. Lisäsalama ollut ostoslistalla jo kauan. Ylimääräinen "hynä" on vielä siihen puuttunut.

Sain lauantaina tehtyä sellaisen kierrätys -tyynynpäällisen, mutta se on vielä silittelemättä joten esittelenpä sen myöhemmin. Samoin pari muuta juttua mitä sain lauantaina valmiiksi. (En ole jaksanut kuvailla vielä.)

Oikein "myttyistä" maanantaina kaikille!
(Ai niin, nythän mie "hokasin" miks tää päivä on ollut NIIN myttyinen... MAANANTAI!! Vanhan kunnon Karvisen sanoin: "I hate Mondays!")

6 kommenttia:

 1. Tulipa siitä kaunis!:) Toivotaan huomiselle parempia ilmoja:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista jälkeä! Täällä sama juttu, aurinkoisella säällä saa aikaan vaikka mitä ja sateella tahtoo jotenki ajatus jumittua. Tänään taitaa tulla tänne 'jumituspäivä'.

  VastaaPoista
 3. Toisilla se on taito hyppysissä, ihana!

  VastaaPoista
 4. Heidi: Kiitos kaunis! Kylläpä täällä tänäänkin satoi koko päivän. Viimeiset kaksi tuntia on ollut poutaa. Uskomaton monsuuni päällä!:)

  Virpi: Kiitos vain! Eikö olekin jännä miten kelit vaikuttaa mieleen ja tekemisen tahtiin...

  Terhi: Voi kiitos sinulle! Kaikilla meillä on jokin taito, sinulla on mm. ilahduttamisen taito, kuten juuri teit. <3

  VastaaPoista
 5. Huokaus* ihana! Jos mä osaisin ommella, ni en koskaan ostaisi mitään tekstiilejä...kait :)
  Juu, kesä sais nyt kyllä jo alkaa, ihan täs pian masentuu :D

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihana tuo tyynynpäällinen. Pidän kovasti noista sävyistä! Ihana toteutus!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!