28. huhtikuuta 2011

Royal Wedding!


Hei, onko vaikea arvata, että perheessä jossa on 4 naishenkilöä huomiset kuninkaalliset häät kiinnostavat??!

C'mon, melko monen pienen neidin prinsessa unelma! Meillä on käyty tahtojen taistelua, kun isi yrittää aivopestä meitä naisia (tyttöjä) että kuninkaalliset häät ovat yhtä humpuukia. Pari iltaa tv:stä on tullut dokumentteja Englannin kuningassuvusta ja häistä ja isi ei kerta kaikkiaan voi ymmärtää miksi niitä pitää katsoa... :) Tässä kohti tulee esille se mars-venus juttu... :)

Tässähän tulee oikein hemmotelluksi, viime vuonna Ruotsin Victorian & Danielin häät, nyt William & Kate ja kesällä Monacon Albert ja hänen kihlattunsa (hänen nimi ei ole iskeytynyt päähän...)

Viime vuonna meillä istuttiin tiukkaan sohvan ääressä ja porukassa itkettiin (tosin kyynikko isi teki pergolaa...:D )

Kesällä teimmekin mieheni tädin luokse Ruotsiin matkan ja arvaa pitikö käydä kuninkaanlinnassa..

Nuorimmainen meinasi mennä täysin sekaisin linnan matkamuistopuodisssa, jossa oli hääsuklaata, astioita, pyyhkeitä, asuja ja TIAROJA!!Ehkä lähti tiara mukaan... Tässä neitonen tiara päässään ja isotädin edesmenneen Ingrid-anopin koruja... :)


Neidot kävelivät saman reitin, minkä juhlavieraat linnanpihalta Suureen kirkkoon... Täydellisiä turisteja!Ja että tämä hääturisti -matka olisi ollut täydellinen... Mieheni täti asuu aivan Ockelbon naapurissa. Niinpä käväisimme Ockelbossa, ajoimme Danielin kodin ohi (tavallinen rivitalo-omakotitalo alue muuten...) ja kävimme paikassa jossa ockelbolaiset viettivät hääjuhlia. Tässä Ockelbon häälahja parille, puvut ja arkku. Ja arvatkaapa mitä tytöt tuumasivat kun mieheni täti kertoi, että Danielin isä oli käynyt heidän terassillaan... Danielin isän työkaveri asuu nimittäin heidän naapurissaan ja kerran siellä vieraillessaan olivat käyneet heidänkin terassillaan.

Aivan täydellinen reissu meidän tyttärille! :)

Joten sanoipa isi mitä sanoi, huomenna digiboksi nauhoittaa häälähetystä, tiarat löytyy tyttöjen päähän... :)

Itseasiassa, suunnittelimme huomenna työkavereiden kanssa laittaa tiarat töihin, otetaan simaa ja munkkeja ja skoolataan hääparille (hitsi, TV ei kuulu meidän työvälineisiin...).

Toivotaan vaan pidempää avioliittoa tälle kruununperijälle kun isälleen... ! :)

6 kommenttia:

 1. Meillä on tarkoitus katsoa se myös, mutta tosin nauhoitettuna pakollisen menon vuoksi. Minä olen sellainen itkupilli, että välillä aivan hävettää -olisi ehkä parempi katsoa se yksin ;)

  Meillä on itselläkin huomenna 16 vuotis hääpäivä. Voi olla, että Mikki eka kerran unohtaa... Anteeksi annan jo valmiiksi, on niin monta rautaa tulessa ;)

  Hyviä telkkarihetkiä teille. Miehet nyt saavat vain tyytyä kohtaloon, kun talossa on "akkavalta" ;)

  Ja oikein hyvää vappua, toivottavasti säät ovat edes suht hyvät!

  VastaaPoista
 2. Mia: Paljon onnea hääpäivän johdosta!! Onpas hauska yhteensattuma. ;) Näinhän se on, akkavalta, mutta itse valittu ja aiheutettu! ;) Oikein nautinnollisia hetkiä teillekin. Täällä muuten toinen itkupilli, itken jos mistä, ilosta myös...

  VastaaPoista
 3. Heippa vaan teille itkupilleillw, täällä kans yks :) Miehet ei vaan ymmärrä hyvän päälle.. Tottakai Kuninkaalliset häät pitää katsoa ja olla täysin tunnelmassa mukana! Mä joudun kans huomisen seremonian katsomaan ainakin osittain nauhalta. Vickanin häät meni osin sivu suun, kiitos aivan järjettömän tuulen, jonka ansiosta meidän antenni meni niin vinoon, ettei tv näkynyt koko aikaa, heh. Mut sen hääpäivän muistan silti aina, sillä mä synnytin seuraavana pvänä :) Mutta hei, nautitaan huomenna Kuninkaallisesta tunnelmasta ja toivotaan liitolle pitkää ikää!

  Ja niin juu, teillä on ollu hieno reissu. Voin hyvin kuvitella miten onnellisia tytöt ovat olleet :)

  VastaaPoista
 4. Täällä katseltiin kans ja muutama kyynel vierähti poskelle.Mukavaa toukokuuta Piia!

  VastaaPoista
 5. heips, blogissani olisi sinulle jotain :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!