1. maaliskuuta 2011

Ajattomia tekstiilejä

Sisustuslehtien ja kirjojen yleisin ongelma mielestäni on, että ne harvoin kestävät aikaa. Viisi vuotta vanhat lehdet ovat jo auttamattomasti vanhoja, "Out of style".

Minulle on kertynyt kiitettävä kirjasto sisustuslehtiä ja kirjoja. Muutamat kirjat ovat aikaansa kestäviä. Yksi niistä on Lexingtonin "Lexington Living, The Living Spirit of New England". Kirja on julkaistu 2005 mutta silti sen kuvat ovat vielä kuolattavan hyviä ja ajankohtaisia, vai mitä sanotte näistä:

Kuva: Lexington Living

Tekstiilit ovat minusta oikein raikkaita ja ajankohtaisia. Monessa blogissa on hehkutettu tummansiniseen perään tänä keväänä. Tässä ihania yhdistelmiä!Kuva: Lexington Living


Entäs tässä... sävyt ja farkut iskee ainakin tähän perheeseen!
Ja huomatkaa sängynpääty! Suomesta voisi kuvitella tuota materiaalia löytyvän... Vanhoille heinäseipäille hyvä uusi elämä!Kuva: Lexington Living


Aaahhh.... suomalaisia kesäiltoja odotellessa! Ihana tilkkupeitto!
Minulle ainakin nämä kuvat sopivat myös tänä päivänä ja varmasti vielä viiden vuoden päästäkin. Tällaisia kirjoja tarvitaan enemmän!

Minulla meni tovi tajutessa, että tämä Lexington on ruotsalainen brändi.
Miksi ruotsalaiset aina keksivät kaiken?! ;) Tosin onneksi ovat keksineet, minä tykkään kovasti!Sain tämän tunnustuksen myöskin Oma koti Onnenpesä -blogin Nonnukalta. Hämmentävää, kiitos ja mitä nöyrin kumarrus! Olen todella otettu tästä! Käykää kurkkaamassa Nonnukan upeaa blogia tuosta linkistä. Vastaukset tämän tunnustuksen kysymyksiin löytyvät aiemmasta postauksesta.

Uudet lukijat haluan toivottaa tervetulleeksi blogiini! 50 lähestyy... :)

12 kommenttia:

 1. Tykkään, todella ihania tuotteita kuvissa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä olikin kivoja kuvia sun kirjoissa, se alimmainen oli kyllä ihanan kesäinen...

  VastaaPoista
 3. Voi ninnan nunna, ku meni häviimään, oli munkin suosikki, vaikka kyllä se munamieskii on niin pieni ja söpöinen;)

  Juu voisin kyllä ottaa nuot kaikki meillekin ihan vain surutta - ovat niin hienoja! Surffailin äsken loviisan aitan sivuilla ja kyllä on Gantiltakin tullut aikas upee turkoosisarja nyt kevääksi - taidan palkita ensi tilistä itteni ja ostaa vähän turkoosii kevääksi!!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Eikö olekin. Ja melko kivoja tuotteita ihan vaikka itse toteuttaa.

  FanniAuroora: Jep, kyllä tuli itsellekin kesäillat mieleen... :)

  VastaaPoista
 5. Sanna-Riikka: Parasta on aina tuo itsensä palkitseminen! Minulla on aina ollut hyvä "veruke" siihen... Olen aina isännälle sanonut että kun en polta tupakkaa, säästän niin ja niin paljon vuodessa, sillä rahalla voi saada jotain järkevääkin... ;) Aika kaukaa haettu vertauskohta (etenkin kun mieskään ei polta) mutta toimii aina silloin tällöin... ;) ;)

  VastaaPoista
 6. Täällä tykätään kovasti kans , farkun sinistä kangasta löysin juuri "kangas varastostani" ja kova suunittelu päällä mitä siitä tekisin.

  VastaaPoista
 7. Niinhän se on, että trendit kiertävät rataansa ja tupsahtavat enemmän ja vähemmän uudistuneina taas pinnalle. Että kannattaa niitä kirjoja ja lehtiä säilyttääkin, sopivassa määrin, ja loput voi tuoda sitten työkavereille...;-D!

  VastaaPoista
 8. Mäkin pidän noista kuvista! Tosin vierastan itse sinistä kotiini, mutta yläkertaan remonttimme myötä tuleva "vierasnurkkaus" tulee ehkä olemaan se sininen poikkeus;)
  Ja juurikin noi ideat voi toteuttaa myös onneksi itse kun ovat hinnakkaita ostaa.
  Aurinkoa päivääsi :)

  VastaaPoista
 9. Memmi: Tsemppiä suunnitteluun! Taivas rajana... :)

  Raisa: Säilytetään varmasti, on niihin sijoitettu! Mutta pidetään vinkki silti mielessä... ;)

  Riitta: Minullakin meni pitkään, ennen kuin osasin ottaa sinistä sisustukseen. Oikeastaan käytin sitä vain ulkona pihakalusteissa, mutta uuteen taloon muutettuamme tuli tämä "New England" -tyyli, merihenkisyys tiettyihin huoneisiin ja farkkusisustaminen. Siitähän se sitten lähti. Hauskaa, minun nimittäin piti tarkistaa tekstini kun mainitsit tuosta että helppo toteuttaa itsekin... Nimittäin olin itsekin siitä kirjoittamassa, mutta oli näköjään jäänyt uupumaan postauksestani. Eli sama ajatus päässämme! :)

  Raisa ja Riitta! Kiitos lukijoiksi tulemisesta! <3

  VastaaPoista
 10. Mä taas olen viime aikoina haalinut vanhoja sisustuslehtiä kirppikseltä. Lehtiä ja sisustuskirjoja kierrätetään äitin ja kavereiden kanssa eestaas. Kun itse en niin välitä uusimmista trendeistä, niin aina löytyy lehdistä jotain kivaa kateltavaa:)

  Kivoja juttuja kuvissa!

  VastaaPoista
 11. Tosi kivoja kuvia ja ihan ajankohtaisia! Itse leikkelen vanhoista sisustuslehdistä inspiraatiokuvia talteen ja vien loput lehdistä lehtiroskikseen.

  VastaaPoista
 12. Minni: Joo, minullakin on isot kasat ja vein työpaikalle taukolukemisiksi jo osan. Hyödynnän kyllä yleensä nuo lehdet viimeisen päälle. Kyllä niitä on kiva katella myöhemminkin, saattaa bongata jonkun jutun mitä aiemmin ei ole huomannut. Todella hyvä kierrättää niitä!

  Hanni: Jep, minä teen juuri samoin. Aikamoiset leikekirjat olen jo kasannut, kun otan kaiken kiinnostavan talteen... ;) Mutta ne olivat todella hyvä apu oman talon sisustussuunnitelmia tehdessä!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!