4. helmikuuta 2011

Valkoista tavaraa kaupan!!!


Huomio kaikki lunta rakastavat ihmiset ja kisaorganisaattorit! Nyt olisi tätä tavaraa ilmaiseksi kunhan käytte hakemassa!!! Meidän perheessä tähän on jo kyllästytty!

Tänä aamuna kun avasin ulko-oven... mitäpä sieltä löytyi? Yllätys, yllätys lunta! Sitä oli yön aikaan tullut n. 20 cm! Kun ottaa huomioon että kahden edeltävän päivän 10cm oli myös kolaamatta niin voisi sanoa, että hangessa tarvottiin.

Kotiin tultaessa tuota lunta oli jo 35 - 40 cm pihassa. Jäin kiinni liittymäämme. Auton pohja kolasi pintalumet pois. Hikisesti sain auton talliin. Voi että on ihanaa!Ja sitä tulee koko ajan lisää!!!

Isäntä on ollut työmatkalla kolme päivää. Minä olen kuljettanut työkseni lapsia harjoituksiin, en siis ole joutanut kolaamaan... Nyt kun autolla ei enää pääse liikkumaan, oli pakko lähteä kuljetusten välissä huhkimaan enimpiä pois. Että päästään kotiin...
Kuvat valehtelevat... Kinokset ovat yli kaksimetriset. Mies on kolannut ne noin korkeiksi, arvatkaa saiko 160cm pitkä ihminen lyhyillä käsillä lumet työnnettyä 90 asteen kulmassa tuonne ylös? Valot näkyvät juuri ja juuri hangesta.
Sanotaan näin, että nyt saa riittää!... lumen tulo ja isännän työreissut! ;)

Jätin minä tervetuliaiseksi miehellekin jotain... Ninnan-nunna!

Eikun lapsia hakemaan!


6 kommenttia:

 1. Voi, kun sun blogi on täynnä kaikkee ihanaa ideaa! Inspiroiva!!!!
  Mut toi lumi ei kyllä yhtään inspiroi! Jossakin vaiheessa kovasti ihastelin kun lumi teki maisemista kauniin, mutta nyt tuppaa kyllä jo riittämään mullekkin=)
  Odotetaan kevään auringonsäteitä, jotka nopsaan sulattaa lumet!

  VastaaPoista
 2. Kiitos FanniAuroora! <3 Lämmitti mieltä näin tympeenä lumipäivänä! :) Joo, minäkin rakastan lunta, laskettelin ennen kilpaa ja odotin silmäripset pitkänä lunta jo syksyllä. Omakotitalo asujana alkaa kyllä riittämään tämän talven lumet. Lunta on kuten "parhaimpina" vuosina 80-luvulla...

  VastaaPoista
 3. No voi nunnan-ninna:) tääläki vaan tupruttaa ja saa kolata aamusta iltaan, mies työmatkalla 3 viikkoa!!!

  Ihan super ihana lamppu tuossa bannerissa...tahtoo lamppuja, meillä ihan pimeetä, mut onneksi on lunta niin sehän antaa vähän valoa;)...jotain positiivista tässä yritän kaivaa, ennen taas huomen aamuista aurausurakkaa...muksat viikonloput teille ja puhtia kolaamiseen;)

  VastaaPoista
 4. Ihan pikkuisen tuota lunta on! etelä-suomalaiset olisivat innoissaan noista "äänivalleista"...

  Tsemppiä vaan sinnekin! Kyllä silloin tietää että lunta tulee kun miespuoliset puuttuu...

  Lamppu on muuten ihan Elloksen hankintoja, tuunattuna Kemijärvestä löytyneillä puunpalasilla... Näin aikoinaan jossain ulkomaisessa sisustuslehdessä vastaavan ja tuunailin itse.

  VastaaPoista
 5. Enpäs olisi arvannut lamppua tuunatuksi, olen myös meinaan nähnyt ihan vastaanlaisia jossakin sisustusreissullani!!! Miten sait nuo palaset kiinni tohon jalkaan!!! Ajattelin, että saanko lainata ideaasi, jos postaan sen niin mainitsen sitten kyllä idean lähteen?!?

  Sun/tein kommentit ovat ihan parhautta <3...tytöille kovasti terkkuja. Jotenkin olette niin lämminhenkisiä, että musta tuntuu kuin oltaisiin jo tunnettu iät ajat <3...oikein mukavaa sunnuntai päivää ja arvaas, no juu, täytyykin tässä pukea ja lähteä ulkoileen lumihommiin!

  VastaaPoista
 6. Hei Sanna-Riikka! Kiitos kauniista sanoista! Samoin, tuntuu todellakin että olisi tuntenut jo kauemmin sinutkin. Jotenkin saman henkistä...

  Hei, ilman muuta saat lainata!!! Olen aina ajatellut että antaa hyvän kiertää, jos joku saa omasta jutustani idean niin hyvähän se vain on. Minusta varmaan olisi pitänyt tulla askartelutäti... Olen lapsesta asti ollut tällainen räpeltäjä, nuorimmaiseni näyttää tulleen äitiinsä, aina jotain vääntämässä... ;D

  Puunpalat olen kiinnittänyt kuumaliimapistoolilla. Todella kätevästi saa sillä kiinni. Hiukan ensi sommittelin ennenkuin aloin liimaamaan. Siinä nimittäin pitää olla sitten nopea, kuten varmaan tiedätkin jos olet kuumaliimalla työskennellyt.

  Otan osaa noiden lumitöiden osalta... ;D Minä sain isännän kotiin ja töihin! Mutta kyllä alkaa noita ärräpäitä tulla kun näkee lunta satavan...;D

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!