12. helmikuuta 2011

Löysää lauantaita


Joskus on "löysiä" päiviä. Tänään on ollut sellainen. Siivouksen ja pyykkäämisen lisäksi ei ole paljon muuta jaksanut tehdä.

Päähän on koskenut jo kolme päivää ja ilman särkylääkettä ei ole selvinnyt hetkeäkään...

Ilma oli ihanan aurinkoinen, oli vain niin tajuttoman kylmä tuolla ulkona.Jospa huomenna jaksaisi tehdä jotain viisasta...

Helmihyasintit tuovat lupausta joskus tulevasta keväästä. Tällä hetkellä siitä ei ole vielä tietoa! Tosin, helmikuutahan tässä vasta eletään.Kiitos taas uusille lukijoille! Tervetuloa blogiini! <3

Oikein hyvää viikonloppua ja pysykää terveinä!

8 kommenttia:

 1. Sehän se just viikonlopussa on parasta, jos saa löysäillä!

  Kivaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Eikö ookki joskus mukava vaan olla, tekemättä yhtään mitään. Minäki täällä nautiskellu kun kerrankin oon saanut hyvällä syyllä vaan rentoutua ja levätä. Ihanaa lauantai illan jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Päm: Samoin myös itsellesi! <3

  Johanna:Ihanaa lauantaita myös sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. Jonkun merkillisen mutkan kautta löysin tänne ja klikkasin itseni lukijaksi. Tulen paremmalla ajalla tutustumaan oikein kunnolla! Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 5. Löysäily on kyllä välillä ihan parhautta! :) Täällä sitä on harrastettu viime aikoina oikein urakalla.. hihi..

  Hauskaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 6. Nasba: Joskus mutkaisenkin tien päässä on jotain... Kiva kun löysit ja jätit viestin! Tervetuloa vaan! ;)

  Minni: Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinnekin! Siellä löysäilyyn on varmaan ihan hyvä syy... Paljon haleja pienoiselle! ;)

  VastaaPoista
 7. Ovatpas liljat kauniita...ei täälläkään tietoakaan keväästä -28 aamulla pakkasta!!! Toki aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja onkin tosi ihana juttu, mutta pakkanen saisi jo loppua ainakin näin kovana!!!

  Minä alan vaihtamaan olkkarissa järkkää, tää kevät tekee sen pakostakin...meinaan muutama huonekalu, kun on auringon paisteessa niin ne pitää siirtää varjoisempaan nurkkaan etteivät virttyisi...joten nyt siirtelemään:)

  Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos samoin Sanna-Riikka! Auringolla on ihmeellinen voima. Meikäläisenkin pää on täynnä ideoita... jalat ja kädet eivät vaan ehdi mukaan! ;) Tsemppiä siirtelyyn! ;D

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!